Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferina Antreprenor – Back to business

2

Nu e destul să ştii; trebuie să aplici. Nu e destul să vrei; trebuie să faci.

Johann Wolfgang Von Goethe

Te simţi doar un simplu spectator în relaţia cu autorităţile?
Te simţi captiv într-o economie lovită de o gravă criză de încredere şi viziune?

E timpul pentru acţiune! Vino la conferinţa Antreprenor – Back to business de la finalul lunii octombrie. Vino să afli:

* Cum şi unde găseşti surse de finanţare de încredere?
* Cum construieşti parteneriate profitabile şi durabile?
* Care este experienţa antreprenorilor care şi-au salvat afacerile?

Înscrie-te doar până pe 1 octombrie cu 199 RON faţă de tariful standard de 299 RON. Completează formularul de înregistrare aici.

PROGRAM
Conferinţa va avea trei paneluri cu următoarele teme:

1. Back to business

După o perioadă de găsit vinovaţi, de trăit din economii şi de aşteptat să treacă ce-i mai rău, e timpul să acţionăm, să facem ce ştim mai bine, adică afaceri.

2. Reinvent Yourself

Pe lista de probleme avem: creşterea taxelor, blocajul plăţilor, lipsa de cash, scăderea consumului, plus lipsa finanţării. Când corporaţiile ajung mult mai uşor la resurse, unde găsesc antreprenorii surse de finanţare stabile?

3. Not By Yourself

Primul impuls în criză e să te concentrezi pe propriile probleme. Totuşi, putem rezolva problemele mai uşor când avem acces la o reţea de know-how şi resurse create prin parteneriate, negocieri şi colaborare.
Aflată la a patra ediţie, conferinţa Antreprenor continuă tradiţia şi te invită la un schimb efervescent de idei, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o atmosferă relaxată şi inspiraţională alături de şase speakeri de referinţă.

Urmăreşte-ne pe www.money.ro/backtobusiness pentru noutăţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.