Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coach-ul NASA in Romania! Leadership cu Jim Bagnola

1

28 mai la Cluj-Napoca, in 31 mai la Timisoara, iar in 4 iunie la Bucuresti!

LEADERS Romania si HPDI confirma prezenta lui Jim Bagnola la Conferintele Leadership Center. Locul 18 mondial in topul celor mai bine cotati speakeri in materie de leadership si cel care a influentat NASA, Guvernul SUA, Continental Airlines sau Motorola va vorbi despre influenta capitala a unui lider asupra echipei pe care o conduce, dar si despre importanta schimbarii.

Pentru prima data intr-un turneu national in Romania, Jim va aborda la Bucuresti modulul “The leader as coach”, iar la Timisoara si Cluj-Napoca modulul „Stop Going Out of Your Mind Over Change”. Cele doua evenimente se adreseaza liderilor din organizatii, ocupanti ai pozitiilor de management, dar si celor care aspira spre o pozitie de conducere. Cei care doresc sa-si perfecteze stilul de leadership si sa-si construiasca o strategie de dezvoltare a organizatiei plecand de la cel care o conduce la echipa, sunt asteptati in 28 mai la Cluj-Napoca, in 31 mai la Camera de Comert si Industrie din Timisoara, iar in 4 iunie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii te invitam pe www.jimbagnola.ro sau la adresa jim@leaders.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.