Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ, TEDxEroilor: Challenging Tomorrow Never Ordinary, Just Extraordinary / 5 – 7 Mai 2017

0

TEDxEroilor: Challenging Tomorrow Never Ordinary, Just Extraordinary

Ediția a VIII- a va avea loc între 5 – 7 Mai 2017 la Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca. 

După 7 ediții de succes, anul acesta TEDxEroilor vine cu 2 premiere în România și Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi și jumătate începând cu 5 mai după-masa și continuând cu 6 mai și TEDxEroilor Adventures în 7 mai.

Banner website TEDxEroilor 2017

Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumină a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potențialul extraordinar în ideile și idealurile fiecăruia. Și pune asta în practică prin a-și împinge propriile granițe în a ajuta și mai multe idei să prindă viață. Așa a fost posibilă organizarea primului TEDx din Europa de Est, un eveniment de două zile și jumătate, care să aducă laolaltă și mai mulți visători, inovatori și oameni care transformă ideile în realitate.

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc conferința TEDx cu vorbitori naționali și internaționali, adevărați ghizi de încredere ce îți vor prezenta o lume ai cărui public poate să facă o diferență, prin a-i provoca să iasă din ceea ce cred imposibil și să pășească în extraordinar, unde pot face lucrurile posibile.

O altă noutate a acestei ediții este ziua de 7 mai în care vor fi organizate alături de parteneri, diverse activități, workshopuri și ateliere dedicate participanților evenimentului.

Banner tickets TEDxEroilor2017

Biletele de tip Early Bird se pot achiziționa accesând linkul goo.gl/nE4qTf.

În curând vom dezvălui mai multe informații despre speakers și activitățile conexe evenimentului. Până atunci ne puteți urmări pe www.TEDxEroilor.com sau pe Facebook www.facebook.com/TEDxEroilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.