Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cifrele de afaceri au crescut in septembrie fata de august 2009?

1

Semne bune toamna pare că aduce! Așa e! Doar câteva ore de intoxicație negativă la teve și nu îți mai vine a crede că genul acesta de informații mai sunt valide pe plaiurile noastre! Totuși, mai multe voci autorizate, oficiale anunță în această perioadă semne pozitive pentru economia românească! Sperăm să nu fie, însă genul de informații „liniștitoare” la adresa economiei similare cu cele de la începutul acestei crize…

economieDupă aproape un an de scăderi lunare, industriaşii au consemnat, la începutul acestei toamne, creşteri ale principalilor indicatori, arată statisticile oficiale citate de Adevărul.ro

Producţia, comenzile, vânzările şi cifrele de afaceri au crescut în septembrie faţă de august, dar se menţin pe scădere la nouă luni.

În septembrie 2009, producţia industrială a crescut cu peste 21%, valoarea comenzilor noi, reprezentând cererea, a fost cu peste 31% mai mare, iar cifrele de afaceri au avansat cu 13,7% faţă de luna august” conform articolului publicat de Adevărul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.