Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CAVI Share Alert, prima platforma software din Romania dedicata eficientizarii serviciilor de interventie rapida

1

Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă

 • CAVI Share Alert asigură cei mai mici timpi de intervenție

 • Global Technical Group a investit peste 1 milion de euro în realizarea platformei

 • Platforma CAVI Share Alert va gestiona aproximativ 10.000 de incidente lunar, în următoarele 12 luni

București, 31 octombrie 2018 – Global Technical Group, unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate, lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din România, dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă.

Platforma CAVI Share Alert este un produs 100% românesc. A fost dezvoltată în întregime de Global Technical Group și este rezultatul a aproximativ 2 ani de muncă și al unei investiții de peste 1 milion de euro.

CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea și comunicarea cu echipajele de intervenție mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervențiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

Platforma asigură gestionarea alarmelor prin intermediul unei aplicații de monitorizare a evenimentelor (CAVI Share Alert Web), ce poate fi utilizată la nivel de dispecerat, respectiv a unei aplicații pentru dispozitive mobile (CAVI Share Alert App), utilizată de echipajele de intervenție, în scopul eficientizării serviciului de intervenție.

Spre deosebire de platformele de dispecerizare clasice, CAVI Share Alert inovează piața serviciilor de intervenție, permițând companiilor să beneficieze de cei mai mici timpi de intervenție, prin accesul la mult mai multe echipaje operative și oferind firmelor care asigură serviciile de intervenție mobilă posibilitatea de a acoperi un areal geografic cu un număr mare de echipaje.

Cum funcționează platforma

La nivel de dispecerat este asigurată administrarea solicitărilor de misiuni (recepționare, transmitere, alocare), monitorizarea modului de desfășurare a intervențiilor și închiderea incidentelor de securitate prin obținerea de informații necesare stabilirii cauzelor generării acestora. Aplicația web afișează toate solicitările de misiune sau toate alarmele recepționate la nivelul dispeceratului și le repartizează către echipajele de intervenție din platformă, într-un mod judicios.

Platforma dispune și de o aplicație destinată echipajelor de intervenție pentru recepționarea și preluarea misiunilor transmise de către dispeceratul dedicat. Ca parte componentă a platformei CAVI Share Alert, aplicația mobilă semnalează echipajelor de intervenție toate solicitările de misiune transmise prin intermediul aplicației de dispecerat.

Echipajele de intervenție înscrise în platformă pot recepționa în aproximativ 20 de secunde toate solicitările de alertare și pot confirma disponibilitatea de a prelua o misiune. În funcție de timpul de intervenție estimat, server-ul Share Alert alocă misiunile către echipajele cel mai bine poziționate, indiferent de compania deținătoare, astfel încât să asigure optimizarea costurilor și scurtarea timpilor de răspuns”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group. „În prezent, în platforma CAVI Share Alert sunt înrolate peste 400 de echipaje de intervenție de la 40 de firme specializate. Estimăm dublarea numărului de echipaje înscrise în platformă în următoarele 12 luni și gestionarea a aproximativ 10.000 de incidente în fiecare lună”, adaugă Fadi Rida.

Totodată, CAVI Share Alert este un serviciu dedicat monitorizării obiectivelor de securitate care asigură, în cadrul unui dispecerat centralizat, următoarele:

 • Solicitarea și alocarea echipajului de intervenție cel mai apropiat (în caz de eveniment);

 • Comunicarea cu echipajul pe toată perioada derulării acțiunii de intervenție;

 • Monitorizarea pe hartă 24/24 h a echipajelor de intervenție disponibile;

 • Semnalarea zonelor în care nu sunt înregistrate echipaje de intervenție;

 • Vizualizarea pe hartă a tuturor locațiilor aflate în monitorizare;

 • Marcarea pe hartă a locurilor în care au fost incidente de securitate;

 • Calcule statistice și emiterea de rapoarte pentru management sau pentru administratorii de flote;

 • Serviciu de facturare automatizat la nivel de aplicație.

Despre Global Technical Group

Global Technical Group este unul dintre cei mai mari integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate. Prezent de peste 11 ani pe piața din România, Grupul este compus din patru companii: Global Technical Systems, Global Technical Service, Global Intelligence și Global Operations Center. Global Technical Group a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 17 milioane de euro, iar recent și-a extins operațiunile în Bulgaria, Serbia și Germania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

 1. avatar

  Serviciul in teorie este ok ,in practică este varză , lucrez pe echipaj de interventie și am această aplicatie , aplicatia se blochează , a fost o perioadă când nu functiona decat cu displayul telefonului deschis , după update functionează si cu displayul oprit dar nu vezi exact alarmele primite , dispecerizarea nu oferă informatii rapide la cererea lor prin chatul din aplicatie , gestionarea alarmelor e defectoasa , primesc alarme echipaje aflate la 15 km de obiectiv cu timp de interventie de 10 minute , (imposibil de realizat un răspuns corect ) concluzia este că e o idee bună dar mai trebuie lucrat la ea !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.