Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CautaEroi.ro si iti cauti job prin retele sociale!

0

CautaEroi.ro este singura aplicatie online din Romania, destinata promovarii anunturilor de angajare, care integreaza cele mai utilizate retele de socializare: Facebook, Twitter, LinkedIn si Google Buzz. CautaEroi.ro se adreseaza atat angajatorilor cat si candidatilor, oferind o gama variata de aplicatii software care faciliteaza procesul de recrutare in mediul online.

Sursa: comunicatedepresa.ro

CautaEroi.ro isi propune sa inlature barierele din comunicarea candidat – angajator, adoptand un sistem de recrutare mai apropiat de viitorii angajati. Candidatii pot dialoga cu actualii angajati ai unei companii si pot face schimb de informatii pentru a afla daca se potrivesc mediului organizational. Un grad ridicat de interactiune cu candidatii creste nivelul de interes al acestora si consolideaza o imagine ca anagajator de top. Aplicatia Facebook – CautaEroi, impreuna cu motorul de cautare a job-urilor sunt disponibile tuturor utilizatorilor.

CautaEroi.ro ofera companiilor un pachet de servicii pentru publicarea automata a anunturilor de angajare in mediul online – conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn – si centralizeaza CV-urile aplicantilor, axandu-se pe simplificarea si eficientizarea proceselor clasice de recrutare. Site-ul permite companiilor accesul la aplicatii conexe, cum ar fi: Facebook Tab si Site Widget. In plus, propagarea anunturilor de angajare se poate face si prin intermediul profilelor angajatilor actuali, aducand astfel beneficii specifice recomandarilor interne.

Utilizatorii au posibilitatea de a primi atat consultanta cat si suport online permanent, acest aspect face ca aplicatia CautaEroi.ro sa fie accesibila oricui.

CautaEroi.ro isi propune sa devina in scurt timp un site de referinta atat pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, cat si pentru angajatori.

Echipa CautaEroi.ro va fi prezenta la Targul de cariera Angajatori de Top, ce va avea loc la Sala Palatului, Bucuresti, vineri 8 aprilie 2011 orele 10-18 si sambata 9 aprilie 2011 orele 10-17.

Despre Quintessential

In spatele proiectului www.cautaeroi.ro se afla o echipa de profesionisti, programatori – specialisti in web development, si specialisti in resurse umane – pasionati de tot ce inseamna media sociala si interesati de noi metode de recrutare online. Impreuna promovam un mediu deschis, flexibil, prietenos si credem cu tarie in avantajele schimbarii.

www.cautaeroi.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.