Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campanie Lumebuna.ro (Cautam Oameni Mari)

3

De pe lumebuna.ro cităm integral informaţii despre campania Lumebuna de susţinere pentru Mihail în proiectul Cautam Oameni Mari.

mihail„Formarea caracterului tinerilor este un prim pas si principalul in dezvoltarea comunitatii in care traim! Sustine-l pe Mihail in campania Cautam Oameni Mari, sa-si indeplineasca visul de a avea o comunitate de oameni mai puternica si mai constienta care sa promoveze dezvoltarea Romaniei!

Ce il face pe Mihail diferit in acest concurs este faptul ca proiectele sale participa activ la dezvoltarea comunitatilor de tineri, nu sunt proiecte de succes personal.

Trebuie doar sa iti faci un cont pe cautamoamenimari.ro si sa il votezi aici in fiecare zi in cele 10 zile ale campaniei, intre 19-28 octombrie. Investeste 1 minut pe zi din timpul tau pentru viitorul Romaniei!

Iar daca simti ca poti mai mult, sustine aceasta campanie si promoveaz-o in randul prietenilor tai. Daca vrei sa pui un banner la tine pe site, poti folosi urmatorul cod HTML:

<div align=”center”>

<a href=”http://www.lumebuna.ro/sustine-un-om-bun” target=”_blank”> <img src=”http://www.lumebuna.ro/wp-content/uploads/2009/10/il-sustin-pe-mihail.gif” Title=”Il sustin pe Mihail”> </a>

</div>

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. Pingback: uberVU - social comments

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.