Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Un zambet pentru tine”

0

Un zambet este un pas mic pentru cel care il ofera si are un impact puternic pentru cel care il primeste. Un zambet este o speranta, un gest sincer, un moment deplin de bucurie.

via zambesc.lumebuna.ro

zambetDaca vrei sa iti testezi energia si vitalitatea, sa daruiesti din inima zambete si sa te bucuri din plin de zambetele pe care le primesti inapoi, te invitam la noua campanie “Daruieste un zambet”.Fideli crezului nostru – “Un zambet poate crea viata” – si viziunii acestui site de a face 1.000.000 de oameni sa zambeasca, in saptamana 21 – 27 Septembrie te astept alaturi de noi sa impartim zambete si aducem impreuna un moment de fericire celor pe care ii vom intalni.

Cum se desfasoara campania?
In fiecare zi este propusa o locatie generica in care se vor imparti zambete.
Locatia este aleasa in asa fel incat fiecare sa poata imparti zambete intr-un loc cat mai accesibil si rapid, cat mai aproape de locul de munca sau de locuinta fiecaruia.
Poti sa participi in orice zi doresti sau in fiecare zi.

Ce inseamna sa daruim un zambet?
Pe o bucatica de hartie vom desena un smile si vom scrie “Un zambet pentru tine”.
Aceasta bucatica de hartie o vom oferi persoanelor din locatiile respective impreuna binenteles cu zambetul nostru propriu.

Ce trebuie sa faci?
Este foarte simplu. Sa iti faci cate hartiute cu zambete doresti si sa le imparti in cea mai apropiata locatie corespunzatoare zilei in care participi.

Locatiile unde vom imparti zambete:
Ziua 1 – Luni – 21 Septembrie – Banci
Ziua 2 – Marti – 22 Septembrie – Farmacii
Ziua 3 – Miercuri – 23 Septembrie – Agenti de Paza si Politisti
Ziua 4 – Joi – 24 Septembrie – La locul de munca (sau la un prieten, parinti, … fiti creativi)
Ziua 5 – Vineri – 25 Septembrie – Soferilor in intersectii sau oamenilor din orice mijloc de transport in comun
Ziua 6 – Sambata – 26 Septembrie – Cupluri care se tin de mana
Ziua 7 – Duminica – 27 Septembrie – Mall

Lasa un comentariu aici daca esti interesat(a) de participarea la aceasta campanie 🙂

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.