Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania Consumix – The Art of Consumption

0

What’s life really about?

Consumix este o campanie care te provoacă să te gândești la deprinderile tale de consum și consecințele lor. Ne-am propus să rupem rutina. Rutina de a consuma “fast” și “nonsense”, rutina de a neglija sănătatea sau mediul în care trăim. În sensul asta te încurajăm: “close all pop-ups”!

Într-o zi folosim zeci sau chiar sute de produse, fiecare cu o poveste unică despre cum a ajuns în viața noastră. Căutăm poveștile absurde, ironice sau amuzante pe care le reflectăm într-o serie de materiale creative: afișe, clipuri publicitare, scurte povestiri.

Produsele și serviciile care ne stârnesc imaginația sunt pe cât de familiare, pe atât de nocive pentru mediu și sănătate. Ce produse mai exact? Privește în jur și vei ști despre ce vorbim.

Afis general Consumix

Publicitatea convențională portretizează o lume idealizată artificial, o falsă fericire, pe care nu o trăim niciodată. Însă sacrificiile pe care le facem pentru a imita această fericire ne duc la o adevărată și cât se poate de reală depresie. De câte ori nu ați auzit spunând-se:

“Nu pot să sufăr mediocritatea și lipsa de scrupule a sistemului în care trăim! Însă nu pot să uit că sunt un om cu responsabilități și o familie de întreținut”?

Cum ar arăta societatea dacă am decide cu toții să avem un stil de viață sănătos și am renunța să consumăm produsele care ne pot cauza într-un fel sau altul răul? Oare ce s-ar întâmpla cu soarta marilor branduri?

Impactul campaniei nu depinde de noi. We REVEAL, you ACT! Ce ne dorim să generăm este o mică, dar foarte importantă, schimbare în tine. Pentru noi asta înseamnă un real succes al creației noastre!

Campania Consumix a apărut la inițiativa echipei Creionetica și chiar asta face, creează pentru “AWARENESS”. Vei auzi des de noi, pentru că nu ne vom opri să-ți spunem povești și să-ți reamintim : “close all pop-ups!”.

Păstrăm legătura pe Pagina de Facebook Creionetica.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.