Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cadouri Florale De Primavara @ Atelierul de Pânză

0

Atelierul de Pânză a pregătit o serie nouă de produse, dedicate companiilor, doar pentru luna martie – CADOURI FLORALE.

Trandafiri, lalele, crizanteme, frezii, germinis, monstera, ranunculus, wax flower, beargrass aranjate în coșulet de pânză, vas de sticlă sau cutie de cadou, ghivece îmbrăcate în pânză, cu spathiphyllum și primule abia așteaptă să fie oferite și să aducă zâmbete pe chipul doamnelor, la început de primăvară.

Accesează aici catalogul cu toate aranjamentele disponibile.
Aranjamentele se pot reproduce cu flori în nuanțele dorite de companie.

unnamed (1)

Cadourile florale de la Atelierul de Pânză pot fi însoțite și de alte produse realizate în cadrul unor ateliere sociale partenere:
– turtă dulce în formă de trifoi, floare, buburuză de la Brutăria Concordia;
– bijuterii hand-made de la Meșteshukar Butiq și Touched Collection.

Facilitate fiscală

Deoarece Atelierul de Pânză este Unitate Protejată autorizată, în cazul în care compania ta are peste 50 de angajați, se poate beneficia de avantajele legii 448/2006. Achiziționând produsele noastre din “taxa pentru fondul de handicap”, virată lunar către bugetul de stat, se realizează o economie la bugetul de promovare.

Comandă până pe 20 februarie, pentru livrare în 1 – 8 martie!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.