Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cadouri cu suflet de la intreprinderi sociale

0

unnamed (1)

Iti propunem ca de Paste sa aduci lumina in inimile angajatilor, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri, prin cadouri cu suflet, ce poarta un mesaj de responsabilitate sociala!

Produsele propuse sunt un cadou nu doar pentru cei care le vor primi, ci si pentru cei care le creeaza, caci sunt lucrate de persoane din grupuri sociale vulnerabile, in intreprinderi sociale din Romania: Atelierul de panza, Atelierele cu suflet – Inima de copil, Brutaria Concordia, Brutaria MamaPan.

Aranjamente florale in cosulet de panza, suport de lumanari si esarfa pictate manual, cozonaci, fursecuri, guglof, pe toate le regasesti ACCESAND CATALOGUL DE PRODUSE CU SUFLET

unnamed
Detalii pentru a comanda:

• Pot fi create pachete cu diferite mixuri de produse.
• Pachetele cu produse pot fi personalizate cu elementele de identitate vizuala ale companiei.
• Comanda minimă este de 50 de pachete, iar comanda ferma este necesara cu minim 10 de zile inainte de livrare.
• Puteti beneficia de FACILITATILE FISCALE OFERITE DE COLABORAREA CU UNITATEA PROTEJATA „Atelierul de panza”. Conform legii 448/2007, companiile cu mai mult de 50 de angajati pot alege intre a plati fondul de handicap la stat sau a achizitiona produse si servicii de la unitati protejate ( organizatii care au minim 30% dintre angajati persoane cu dizabilitati).

Comanda cadourile cu suflet:
0735.854.167, contact@atelieruldepanza.ro

www.atelieruldepanza.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.