Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Buzău: Fundația Comunitară Buzău organizează Cercul de Donatori, 11 decembrie 2019

0

Fundația Comunitară Buzău organizează Cercul de Donatori pe 11 decembrie 2019 în Buzău. Acest eveniment îi aduce la un loc pe oameni cu inițiativă și pe susținătorii lor, buzoienii care cred în potențialul de schimbare în bine a județului nostru. Mai exact, la eveniment vom avea ocazia să vedem 3 prezentări scurte de proiecte cu impact social în Buzău și le vom putea susține cu resurse (bani, timp, cunoștințe, spații, produse etc.)

Cele trei proiecte prezentate au fost alese pe sprânceană în funcție de concept și impactul în comunitate. Mai multe detalii: http://bit.ly/SustinCerculDeDonatoriBuzau

În acest moment suntem în stadiul de organizare logistică și de promovare a evenimentului. Ne dorim sa facem cât mai cunoscut Cercul de Donatori printre buzoienii cu spirit civic (din Buzău și celelalte județe) dar și printre cei care nu s-au gândit niciodată până acum că pot pune umărul la dezvoltarea comunității locale.

Eveniment Facebook: https://facebook.com/events/2528916417197705/?ti=as
Instagram: https://instagram.com/fundatiacomunitarabuzau

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.