Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brigada de Voluntari începe campania de recrutare pentru sezonul 2015 – 2016

0

Asociația Brigada de Voluntari deschide înscrierile pentru o nouă generație de voluntari pasionați, interesați de munca în echipă, amatori de distracție, dornici să se dezvolte și să asculte multă muzică bună.

Vizual 
Recrutari BdV 2015

Toți cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere până pe 11 octombrie. ora 23:59. Candidații selectați vor fi invitați să participe la interviurile colective ce vor avea loc în perioada 17-18 octombrie. Vărsta minimă de înscriere este 16 ani.

Ca membri BdV, voluntarii au ocazia să:
 dezvolte abilităţi noi, de comunicare și lucru în echipă;
 acumuleze cunoştinţe în coordonarea unui eveniment;
 își facă batalioane de noi prieteni;
 își petreacă timpul disponibil într-un mod util și plăcut;
 își îmbunătățească CV-ului şi să acumuleze experienţă.

Festivalul UNTOLD, Festivalul George Enescu, Robbie Williams, Summer Well, Gala Premiilor Gopo, Wings for Life, Romanian Design Week, concursurile cicliste Rider’s Club și cursele caritabile Rocket Bike Fest sunt doar câteva dintre evenimentele la care brigadierii au contribuit în 2015.

Brigada de Voluntari este cea mai mare asociaţie din România care asigură voluntari instruiţi pentru evenimente din diferite domenii şi susţine organizatorii în bună desfăşurare a acestora. Cu o activitate de peste 7 ani, organizaţia non-guvernamentală are la activ peste 400 de evenimente din ţară şi din străinătate, indoor şi outdoor.

Misiunea asociației este să ofere un cadru organizat pentru dezvoltarea personală și profesională a membrilor săi prin acțiuni de voluntariat. În prezent, Brigada de Voluntari numără aproximativ 350 de membri activi şi a intrat în contact cu peste 4000 de voluntari.

Mai multe informații despre asociație găsiți pe site și pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.