Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRASOV: Cea de a 5-a editie Brasov 48 Hour Film Project continua inscrierile pentru weekendul 31 iulie – 2 august 2015

0

Realizatori de film din tara si strainatate, amatori sau profesionisti, sunt invitati in competitia de la Brasov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, in doar 48 de ore.

Organizat in peste 100 de orase din intreaga lume, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt.
unnamed

Misiunea 48 Hour Film Project este de a incuraja dezvoltarea productiei de film si a cineastilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitarile legate de o productie si ajung sa faca filme. Cu toate ca limita de timp plaseaza o restrictie neobisnuita realizatorilor filmului ea este, totodata, eliberatoare deoarce ii incurajeaza sa puna accentul mai mult pe „a face” decat pe „a vorbi”.

„La a 5a editie de festival, ma bucur sa observ calitatea proiectelor imbunatatita de la an la an. Concurentii inteleg foarte bine ce inseamna rolurile si resursele unei productii de film, inspirati de dinamica unei productii de 48 de ore. De asemenea ma bucura sa vad ca se formeaza si se impica in concurs tot mai multe echipe din zona Brasovului, alaturi de echipe din tara sau strainatate”, spune Mara Oprisiu, producatorul festivalului.

Vrei sa-ti antrenezi abilitatile de realizator de film vara acesta? Fa-ti o echipa de productie si accepta provocarea 48 Hour Film Project Brasov. Inscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov pana in data de 30 iulie a.c. sau cauta o echipa careia sa i te alaturi aici http://www.48hourfilm.com/join/?city=brasov

48 Hour Film Project Brasov a adunat in fiecare an peste 150 de participanti, autori de film independent.

Afla acum ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs http://www.48hourfilm.com/filmmaking-rules/

La finalul competitiei de la Brasov echipa filmului premiat cu titlul „Best City Film” intra in competitia internationala, alaturi de filme din intreaga lume, pentru titlul „Best 48 Hour Film 2015” si marele premiu de 5000 $. Totodata partenerul competitiei de anul acesta, Cinema One ofera castigatorului de la Brasov sansa de a obtine o fianantare de 10.000 euro pentru urmatorul proiect de film. Zece din cele mai bune filme din turul 2015 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul Short Film Corner 2016.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau sugestii ne gasesti la brasov@48hourfilm.com sau pe Facebook – www.facebook.com/Brasov48HFP

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.