Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Biciclete cu asigurare de furt și tâlhărie inclusă în preț

0

Bicicletele Giant vin cu asigurare inclusă în preţ

87,9% din posesorii de biciclete din România spun că cel puțin o dată li s-a furat bicicleta sau știu pe cineva apropiat căruia i s-a întâmplat, iar 92,3% din bicicletele furate nu sunt recuperate niciodată, reiese din ”Marele studiu al bicicletelor furate” realizat în 2015 pe un eșantion de 924 de respondenți cu vârste curpinse între 23-77 de ani.

02. Giant asigurata. Generic Concept1

Giant România, alături de partenerii Otto Broker şi Grawe Asigurare România, face un pas înspre rezolvarea acestei probleme și lansează o promoţie unică pe piaţa românească de comercializare biciclete. Orice bicicletă în valoare de până la 7000 de lei, achiziţionată din showroom până la sfârşitul anului, are inclusă în preţ asigurarea în caz de furt și de tâlhărie, oricare ar fi locul în care s-a produs incidentul: de pe stradă, din scara blocului, din casă, de pe suportul de mașină, etc.

”Fenomenul furtului de biciclete este atât de extins în România, încât mulţi iubitori de ciclism evită să-şi cumpere o bicicletă nouă, bună, pe care şi-o doresc, doar pentru a nu suferi o dezamăgire dacă aceasta le este furată. Prin această campanie încercăm să oferim plus-valoare clienţilor noştri şi credem că liniştea de a ieşi cu bicicleta oriunde, fără teamă, este un beneficiu atât pentru utilizator, cât şi pentru mişcarea velo urbană din România, în general.” spune Dan Muraru, General Manager Giant Romania.

Biciclete Giant cu asigurare inclusă pot fi achiziţionate din showroom-ul de pe strada Traian 98, Bucureşti, iar modelele aflate pe stoc pot fi consultate pe www.magazinuldebiciclete.ro. În momentul achiziționării se semnează un contract de asigurare valabil un an de zile. La expirarea termenului, utilizatorul va fi contactat de reprezentanții Otto Broker pentru reînnoirea poliței.

În caz de daună, posesorul de bicicletă prezință doar trei documente:

1. Factura, dacă a fost folosită la încheierea asigurării;
2. Declarație pe propria răspundere că bicicleta era legată cu un antifurt conform obligațiilor contractuale;
3. Procesul verbal de la poliție, încheiat în cel mai scurt timp de la producerea furtului.*
În plus, bicicleta nouă (franșiză de 20%) sau contravaloarea în bani (franșiză de 30%) îi va primi în 14 zile de la depunerea documentelor.

*Dacă bicicleta este recuperată de către autorități este dreptul biciclistului de a o primi înapoi în schimbul returnării despăgubirii. Mai mult, asiguratorul va plăti reparațiile necesare pentru a o aduce la starea anterioară furtului.

09. Giant asigurata. Urmatoarea bicicleta
GIANT este marcă lider globală în producţia de biciclete şi accesorii de ciclism de calitate înaltă. Din1972, Giant a combinat măiestria, tehnologia şi designul inovator pentru a crea o experienţă de ciclism pentru toţi bicicliştii, fie ei ocazionali sau competitivi. Prin produsele sale, Giant inspiră pasiune pentru ciclism în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii accesaţi giant-bicycles.com.

http://www.giant-bicycles.com/ro-ro
http://www.magazinuldebiciclete.ro
http://www.facebook.com/giantro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.