Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Basmul în România. Fotografie la purtător:)

0

Ministerul Turismului a lansat un concurs de fotografie pe subiectul „ţara ta de basm, România”. Programul ne propune să ne bucurăm de ceea ce vedem în România şi să promovăm ceea ce considerăm că merită văzut şi de alţii.

Citeşte mai jos câteva detalii despre acest concurs!

noutati6_1Călătorind pe plaiurile româneşti, de câte ori te-ai întrebat dacă într-adevar eşti în România? De câte ori te-ai simţit mândru că eşti martorul unui adevărat spectacol? Vrei ca ceilalţi să descopere România aşa cum doar tu ai văzut-o? Arată-ne cele mai spectaculoase locuri pe care le-ai descoperit, mândreşte-te cu cele mai  interesante zone pe care le-ai vizitat.

Povesteşte-ne în imagini… totul despre ţara ta de basm!
Trimite la
turistinromania@turism.gov.ro o fotografie cu basmul tău despre România, cu cele mai frumoase meleaguri sau atracţii româneşti şi poţi câştiga un weekend la munte sau la mare.
 
Regulament:

    * Unui participant îi este permisă înscrierea în concurs a unei singure fotografii pe lună, prima fotografie fiind cea înscrisă automat.
    * Concursul se adresează tuturor turiştilor care au surprins în imagini România, ca pe o destinaţie de basm.
    * Fotografia poate fi supusă doar la prelucrări uşoare cum ar fi ajustări de Contrast, Levels, Sharpening sau Cropping.
NU SUNT ADMISE PRELUCRĂRI AVANSATE care nu reflectă în nici un fel realitatea.
    * Nu vor fi luate în considerare fotografiile care nu corespund temei propuse sau care încalcă limitele decenţei.
    * Trimiţând fotografii pentru care nu deţineţi drepturi de autor vă asumaţi responsabilitatea exclusivă pentru  
orice litigii privind drepturile de autor.
    * Trimiterea fotografiei implică cedarea către Ministerul Turismului a drepturilor de publicare asupra acesteia.
    * Evaluarea şi selectarea fotografiilor câştigătoare vor fi efectuate de către un profesionist în domeniul artei fotografice.


Vă urăm succes!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.