Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI la emisiunea LumeBuna: Al Treilea Sector si DeliveringLife

0

Emisiunea Lume Buna, luni, 22 aprilie

Ruxandra Palade, Project Manager, Asociatia REACT si Andrei Tudose, fondator DeliveringLife sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 22 aprilie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

 sigla-radio-lynx1-300x246

In prima parte a emisiunii (14-15), Ruxandra Palade ne va vorbi despre lansarea Altreileasector.ro, un proiect editorial online sustinut de Asociatia React. Acesta iti aduce in vizor oameni, proiecte, finantari, idei, organizatii si companii care schimba lumea in bine.

In cea doua parte (15-16), Andrei Tudose va povesti cu noi despre DeliveringLife si cum reusesteimpreuna cuechipa sa creeze evenimente prin care aduc in viata noastra, a tuturor, momente in care ne simtim bine. Delivering Life ofera oricui posibilitatea de a face acest lucru si de a da mai departe ceea ce a primit.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.