Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au strâns 8700 de Euro prin joacă!

0

Au strâns 8700 de Euro jucând tenis de masă

Vineri și Sâmbătă, a avut loc la Top Tennis Arena a patra ediție a Turneului de Tenis de Masă HOSPICE, cel mai mare de acest gen din România, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

Pentru angajații din multinationalele bucureștene este o modalitate deosebită de a se implica activ susținând cauza HOSPICE. Prin simpla lor prezență, jucând cu zâmbetul pe buze un sport pe care îl îndrăgesc mult, au contribuit astfel la cei 8700 de Euro strânși.

La startul acestei competiții, s-au aliniat 32 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din România. Fiecare companie a înscris un număr de 4 jucători de tenis din rândul propriilor angajați, făcând o donație minimă de 300 de euro pentru pacienții Hospice Casa Speranței.

Alături de jucători au fost și actorul Paul Ipate și îndrăgitul prezentator Heart Radio, Bogdan Miu care au jucat împreună cu voluntarii HOSPICE.

Câștigătorii Competiției de Dublu sunt: Raiffeissen Leasing- Locul I, InterContinental – Locul II și Ericsson- Locul III și cei care au urcat pe podium la Competiția de Simplu sunt: InterContinental – Locul I, Raiffeisen Leasing- Locul II și Raiffesen Leasing – Locul III.

Toate fondurile strânse în urma participării la acest eveniment sunt direcționate către HOSPICE Casa Speranței, organizatie non-profit care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli nevindecabile în stadii avansate și terminale din Brașov, București, Făgăraș și Zărnești. Mai multe informații despre Hospice si evenimentele de strângere de fonduri derulate sunt disponibile la www.hospice.ro .

Companiile care sprijină acest eveniment sunt: Top Tennis Arena (Partener Principal al turneului), Fundatia Vodafone, Intercontinental Hotel, Tymbark, GlaxoSmithKline, Deloitte, Ernst&Young, Coca Cola Hellenic, Raiffeisen Leasing, Petrom, Zentiva, Rompetrol, SmartAtletic, Dell, Euroweb, TV City si Ericsson.

Bogdan Miu

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.