Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au fost desemnaţi finaliştii Romanian Startup Awards. Votează acum pentru start-up-urile şi investitorii preferaţi!

0

 The Next Web în colaborare cu Geekcelerator organizează Romanian Startup Awards, competiţie online ce premiază cele mai performante start-up-uri şi ce mai importanţi antreprenori şi investitori autohtoni. Juriul de specialitate format din reprezentanţi ai The Next Web a ales 35 de finalişti din cele peste 1400 de nominalizări existente. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către public, acesta având posibilitatea de a vota online la thenextweb.com/startupawards/romania

A4

În urmă cu patru săptămâni, The Next Web şi Geekcelerator au anunţat organizarea Romanian Startup Awards, competiţie ce îşi propune să descopere cele mai importante start-up-uri de pe scena tehnologiei româneşti. De la lansarea competiţiei au fost trimise 1400 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs, iar juriul The Next Web a selectat 35 de finalişti, după cum urmează:

 

Start vot pentru câştigătorii Romanian Startup Awards

Câştigătorii Romanian Startup Awards sunt aleşi de către public. Oricine îşi poate susţine favoriţii votând online la http://thenextweb.com/startupawards/romania până luni, 4 februarie, ora 14:00. Rezultatele vor fi comunicate online, iar câştigătorii la fiecare categorie de concurs vor primi un bilet la conferinţa The Next Web care va avea loc în luna aprilie în Amsterdam.

 

Întâlnirea comunităţii tech în Bucureşti

Marţi, 5 februarie, începand cu ora 20:00, la Mojo (Str. Gabroveni nr. 14) va avea loc o întâlnire a comunităţii tech în Bucureşti. Co-Fondatorul The Next Web Patrick De Laive va fi acolo pentru a cunoaşte unii dintre cei mai importanţi actori de pe scena tehnologiei româneşti. Seara va fi animata de acordurile classic rock în interpretarea unică BENETONE Band, iar berea va fi oferită de Okapi Studio. Înregistrarea pentru a participa la eveniment se realizează prin completarea formularului online disponibil la http://thenextweb.com/startupawards/romania/meetup

Despre TNW Startup Awards

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public. Nominalizările se efectuează online la thenextweb.com/startupawards/romania

 

Despre The Next Web

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

The Next Web Romanian Startup Awards este un eveniment organizat cu sprijinul Digi TV, Realitatea.net, România Liberă, Business Woman, Market Watch, Cariere Online, Business Cover, Tech Cover, IQ Ads, România Pozitivă,  Radio Lynx, Incont.ro, Metropotam, Wall-Street.ro, Startups.ro, Venture Connect, Akcees, Studenţie.ro, Online Student, Agora şi Best Resource.

Website: thenextweb.com/startupawards/romania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.