Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au colectat peste 5.000 de litri de ulei alimentar uzat de la populatie. Campania continua!

0

Vă pregătiți să savurați mâncărurile tradiționale de Paște dar nu aveți soluții pentru uleiul uzat?

Dacă îl predați în benzinările MOL veți primi cadou un recipient de colectare. 

MOL România a colectat de la lansarea programului peste 5.000 de litri de ulei alimentar uzat de la populatie

În perioada 5-25 aprilie, persoanele care predau ulei uzat în benzinăriile MOL vor primi cadou recipiente de colectare cu o capacitate de 2 litri

Uleiul uzat este preluat și reciclat de către un operator autorizat, Biofilter România

MOL_Colectare_ulei

2 aprilie 2014, BUCUREȘTI:  MOL România vine în întâmpinarea tuturor celor care nu au încă o soluție  pentru depozitarea uleiului și grăsimilor rămase în urma preparării bucatelor de Paște. Campania de colectare în benzinăriile MOL România continuă, iar persoanele care vor preda ulei uzat în perioada 5-25 aprilie vor primi cadou recipiente de colectare cu o capacitate de doi litri. Astfel, ne vom putea bucura nu numai de meniurile alese, ci și de un mediu mai curat.

“Am inițiat acest program în premieră pentru o rețea de benzinării din România și am adus astfel în atenția publicului o problemă care poate părea neînsemnată, dar în realitate are un impact imens asupra mediului. MOL România își pune la dispoziție capacităţile logistice, pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității colectării selective a deșeurilor. Am colectat începând cu 2012 şi până acum peste 5.000 de litri de uleiuri și grăsimi uzate de la populație. Dacă o singură picătură de ulei uzat poate polua 1.000 de litri de apă naturală, atunci avem reprezentarea impactului pe care l-ar fi putut avea cantitatea colectată pentru reciclare”, a declarat Kinga Daradics, CEO & Country Chairman MOL România.

Persoanele care vor preda ulei alimentar uzat în benzinăriile MOL România în intervalul 5-25 aprilie vor primi – în limita stocului disponibil – un recipient din plastic reciclat de 2l, conceput special pentru colectarea acestui deșeu.

Uleiul alimentar este preluat din benzinăriile MOL România de către compania specializată Biofilter, urmând să fie reciclat.

Programul MOL România de colectare a uleiului alimentar uzat a debutat în luna august a anului 2012, inițial în 30 de benzinării, și a fost extins ulterior la în mai multe etape, până la 51 de benzinării din țară, în 15 orașe, ca urmare a cererii clienților.

Adresele benzinăriilor care participă la program:

Bucureşti:

București – Str. Barbu Văcărescu nr. 62-72, sect. 2

București – Calea 13 Septembrie 204-206A, sect. 5

București Berceni – Str. Mariuca nr. 67, sect. 4

București Chiscani – Str. Chiscani nr.1 (Inters. Podul Grant), sect.1

București Colentina – Sos. Colentina nr. 374E

București Fundeni – Sos. Fundeni nr. 161.

București Gara de Nord – Str. Dinicu Golescu nr. 29 sect. 1

București Giulesti – Calea Giulești nr. 39/Pod Grant, sect.6

București Giurgiului – Șos. Giurgiului nr. 200, sect.4

București Iriceanu – Str. serg. Ion Iriceanu nr. 25-53, sect. 4

București Iuliu Maniu – Str.  Iuliu Maniu nr. 15B.

București Lujerului  – Str. Lujerului fn., sect. 6

București Otopeni 2  – DN1, km13+00

București Pallady – B-ul Theodor Pallady nr. 66, sect. 3

București Postavarul – Sos. Postăvarului nr. 24.

București Rm. Vâlcea – Str. Râmnicu Vâlcea  nr. 12.

București Turnu Măgurele – Str. Turnu Măgurele  nr. 110.-112.

București Virtuții – Șos. Virtuții, nr. 48, sect. 6

București Otopeni – sos.  București-Ploiești  nr.  127 C

București Odăi – sos. Odăi nr.  425-431

București Pallady 2 – bd. Theodor Pallady nr. 117-199

București Corneliu Coposu – bd. Corneliu Coposu nr. 14

București Valea Cascadelor – str. Valea Cascadelor nr. 26, sector 6

București Militari – bd. Iuliu Maniu nr. 205-215, sect. 6

Arad

 

Arad – Bd. I. Maniu nr. 56-62

Arad – Str. Zimandului nr.3.,

Arad – Bd. Aurel Vlaicu nr. 244-246

Bistriţa – Calea Moldovei nr. 56

Brăila – Calea Călărașilor, f.n.

Cluj-Napoca

Cluj Napoca – Str. Observatorului nr. 76-78

Cluj Napoca – Calea Dorobantilor nr. 58-60

Cluj Napoca – Bd. Maresal Ion Antonescu fn.

Cluj Napoca – Str. Teodor Mihali Fn.

Cluj Napoca – Bdul 1 Decembrie 1918 fn.

 

 

Floreşti – com. Floreşti

 

Miercurea Ciuc – Str. Brasovului f.n.

Odorheiu-Secuiesc

Odorheiu Secuiesc – Str. Beclean nr. 14.

Odorheiu Secuiesc – Str Nicolae Bălcescu 89/K

Oradea

Oradea – Str. Dimitrie Cantemir nr. 26-30

Oradea – Str. Stefan cel Mare nr. 89

Oradea – Calea Clujului nr. 231 A.

Oradea – Bd. Decebal nr. 51.

Ploieşti

Ploiești 3 – DN 1, km. 63+00

Ploiești 1 – str. Postei nr. 60 (Parcul Stejarelor)

Reghin – Str Iernuteni nr. 32C-34

Sf. Gheorghe – Bd 1 Decembrie 1918 f.n.

 

Sighişoara – str. Mihai Viteazu fn.

 

Suceava – Str. Traian Vuia/str Unirii f.n.

 

Târgu-Mureş

Târgu Mureș    – Str. Gheorghe Doja nr. 76.

Târgu Mureș  – Bdul 1 Decembrie 1918 nr. 242

Târgu Mureș – Ernei (Str. Principală nr. 630B)

Urmăriţi-ne şi pe Facebook/MOLRomania.

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, având în prezent operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări, dintre care 147 în România. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.