Aplica la postul de Manager de proiect la ViitorPlus!

1

Esti pasionat de dezvoltare durabila? Protectia mediului inconjurator a devenit mai mult decat o preocupare personala? Ai experienta in management de proiect sau de brand? Vrei sa ai un impact personal pozitiv in cauze sociale si de mediu prin activitatea de zi cu zi de la serviciu?

VIITORPLUS – asociatia pentru dezvoltare durabila
CAUTA  MANAGER PENTRU PROIECTE DE RECICLARE
(Recicleza pentru copaci, Recicleta, etc.)

Acceseaza detalii legate de Fisa Postului.

Pentru a aplica, te rugam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie la hr[at]viitorplus[punct]ro pana la data de 2 iunie. Persoanele care se incadreza in cerintele postului vor fi chemate la interviu in zilele de 3 si 4 iunie. In final vor fi alesi 3 candidati care vor lucra full-time in perioada 7 – 25 iunie in regim de voluntariat, ca perioda de invatare si tranzitie. Dupa aceasta perioada de 3 saptamani, vom alege o persoana care va fi angajata incepand cu 28 iunie.

Va dorim succes!

Mai multe informatii pe site-ul organizatiei viitorplus.ro

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Aplica la postul de Manager de proiect la Viitor Plus! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.