Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apel la candidaturi pentru ediția a 7-a a programului Lideri pentru Justitie

0

Vrei sa devii lider în profesia ta? Vrei sã-i inspiri pe cei din jur? Vrei sã aduci o schimbare? Vrei sã faci parte dintr-o comunitate de peste 100 de tineri juriști cu aceleași valori?

Afis LfJ SchimbareaRo
Apelul la candidaturi pentru ediția a 7-a a programului Lideri pentru Justitie este acum deschis! Vor fi selectați 20 de tineri juriști cu potențial de lider și motivați sã se implice!

Programul este deschis tinerilor profesioniști aflați în primii 5 ani de carierã juridicã (avocați, judecãtori, procurori, juriști în ONG sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție, etc.), masteranzilor, precum și studenților la drept în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție 2016 presupune șase sesiuni de training, o întâlnire anualã a absolvenților, discuții deschise cu profesioniști din domeniul juridic, implementarea unui proiect de grup și o vizitã de studiu la Berlin.

Dosarul de candidaturã în limba româna trebuie sã conținã un CV, o scrisoare de motivație de o paginã și un eseu de maxim 2 pagini o schimbare pe care ai dori sã o aduci sistemului de justiție din Romania: identificã o problemã, alege o schimbare și descrie ce ar presupune și cum ar trebui sa arate sistemul/societatea dupã implementarea acesteia.

Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 18 octombrie, ora 23:59.

Toate costurile legate de program, cu excepția transportului în România, vor fi acoperite de cãtre Fundația Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (www.kas.de/rlpsee).

Pentru mai multe detalii consultați documentele atașate, vizitați pagina www.kas.de/leadership, canalul de Youtube www.youtube.com/Leaders și pagina noastră de Facebook www.facebook.com/LeadersforJustice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.