Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am deschis inscrierile la programul de formare CoachCompanion Romania!

0

Prieteni dragi, 

Cunoaşteţi îndeaproape proiectele sociale ale Organizaţiei Umanitare CONCORDIA, pe care suntem recunoscători că aţi ales să o sprijiniţi.

Astăzi venim către voi cu o propunere din partea CONCORDIA Academia, centru de excelență dedicat profesionalizării și susținerii practicienilor din servicii sociale și profesioniștilor din domeniile socio-uman și educațional. CONCORDIA Academia este orientată către capacitarea sistemului social la nivel național. Doar în 2020, peste 400 de profesioniști din 150 de organizații publice și private din domeniul social și educațional  au beneficiat de oportunitățile de formare și dezvoltare oferite, la baza cărora stă experienţa de peste 30 de ani a Organizaţiei Umanitare CONCORDIA.

Cum puteți folosi coaching-ul, la nivel personal sau organizațional?
Dorim să vă vorbim despre cel mai nou serviciu dintre serviciile incluse în portofoliul nostru – cel de coaching, destinat susținerii profesionistului, potențării performanțelor sale personale și profesionale.
Convinși de eficacitatea coaching-ului atât în domeniul personal, cât și profesional, vrem să împărtășim cu voi beneficiile pe care le poate aduce participarea voastră sau a colegilor din echipele voastre la sesiuni de coaching. Astfel, puteți folosi coaching-ul:
▸pentru a spori performanța muncii, prin productivitate și eficacitate
▸pentru a stimula creativitatea și identificarea soluțiilor alternative și inovative
▸pentru a crea claritate în legătură cu obiectivele cheie și cu strategiile necesare
▸pentru a gestiona schimbarea și a genera comportamente adaptative
▸pentru a dezvolta abilități de comunicare și a crește eficacitatea interpersonală
▸pentru a putea atrage și reține angajați valoroși
▸pentru a aduce echilibrul între viața personală și cea profesională.

Cum asigurăm succesul?
Un factor cheie în succesul coaching-ului îl reprezintă pregătirea coach-ului.
CONCORDIA Academia colaborează cu CoachCompanion România, parte din CoachCompanion Scandinavia, una dintre cele mai vechi instituții de training din Suedia. Acreditarea ICF ACTP permite CoachCompanion România să ofere participanților la programele sale complete de formare recunoașterea ca ACC (Associate Certified Coach) și PCC (Professional Certified Coach). Aici puteți accesa o prezentare detaliată a programelor de training.

Cum formați un coach acreditat internațional?
Vă anunțăm că sunt acum deschise înscrierile la programul de formare CoachCompanion România – „Professional Coach with Diploma”, organizat online în limba engleză, în perioada ianuarie-mai 2021, după cum urmează:

Modulul I – 21-22.01.2021 – To set the basis for coaching collaboration
Modulul II – 25-26.02.2021 – Coaching the client and not the subject
Modulul III – 30-31.03.2021– The coaching toolbox
Modulul IV – 06-07.05.2021– My impact as a coach
În plus, vă puteți înscrie la webinarul gratuit de introducere în coaching: Free Introduction to Coaching, iar dacă vă înscrieți la curs până la sfârșitul anului puteți accesa și oferta EARLY BIRD.Ce oportunitate vă oferim?
Recunoscători pentru sprijinul pe care îl oferiți copiilor și tinerilor, familiilor și comunităților pe care Organizația Umanitară CONCORDIA îi servește dorim ca, la rândul nostru, să venim în sprijinul companiei voastre, oferindu-vă posibilitatea să:

  1. Creșteți eficiența echipei voastre – prin dezvoltarea unei resurse de coach-i la nivel organizațional, în vederea creșterii performanțelor și dezvoltării personale și profesionale a angajaților.
  2. Consolidați prezența voastră în comunitate – dezvoltați o inițiativă de tip CSR prin care să facilitați accesul partenerilor voștri sociali (organizații prezente la firul ierbii în comunitățile de interes pentru compania voastră) la cursuri de înaltă calitate (precum cel de mai sus și altele din portofoliul CONCORDIA Academia). Cunoaștem bine nevoile de suport ale practicienilor și echipelor din domeniul social și multe organizații care caută resurse pentru a putea accesa astfel de formări pentru echipele lor.
Contact

Irina Adăscăliței, profesionist cu o vastă experiență în domeniul resurselor umane și dezvoltării organizaționale, acumulată atât în business, cât și în social, vă stă la dispoziție cu informații și referințe privind formarea în coaching, dar și programele de CSR pe care le puteți dezvolta împreună cu noi.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.