Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alianța România Fără Orfani premiată pentru campaniile de lobby și advocacy în domeniul protecției copilului și adopției

0

Zeci de mii de copii au acum mai multe șanse la o familie

Alianța România Fără Orfani (ARFO) a primit, în cadrul Galei PR Award desfășurată miercuri, 25 noiembrie 2020, distincția Gold Award pentru cea mai bună campanie de lobby și advocacy a anului.

În acordarea distincției, juriul competiției a analizat modul în care ARFO a realizat cercetarea prealabilă, și-a planificat acțiunile, și-a stabilit strategiile și instrumentele de implementare precum și capacitatea de evaluare a obiectivelor. Un punctaj semnificativ a fost acordat creativității demersului și identificării unor tehnici noi de comunicare.

“Acțiunile noastre au vizat schimbarea filosofiei de intervenție în domeniul protecției copilului dintr-o filosofie care protejează sistemul într-una centrată pe interesul copilului și îngrijirea cu prioritate în familie, nu în instituții. Am folosit un mix de instrumente, de la grupuri de lucru la nivel parlamentar și guvernamental, la acțiuni în instanță și evenimente care au adus politicienii în contact direct cu cei care aveau nevoie de această schimbare”, a declarat Liviu Mihăileanu, Președintele ARFO și coordonatorul acțiunilor de lobby ale Alianței.

Peste 370 de proiecte din 32 categorii au fost analizate de un juriu internațional reunind peste 80 de specialiști internaționali de top în comunicare și relații publice, precum și directori de agenții din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Austria, Cehia, Olanda, Grecia, Rusia și România.

PR Award este cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării strategice și relațiilor publice în România. Competiția este organizată de 18 ani de către Forum for International Communications, organizație care promovează excelența și respectarea standardelor etice și de performanță ale profesiei de relații publice.

Despre Alianța România Fără Orfani (ARFO)

Alianța România Fără Orfani este o organizație de de tip federativ care reunește peste 30 de organizații, persoane publice și specialiști din domeniul protecției drepturilor copilului și adopției. ARFO este afiliată organizațiilor internaționale World Without Orphans (WWO) și Christian Alliance for Orphans (CAFO).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.