Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajută „Plantăm fapte bune în România” să ajungă la radio!

0

„Plantăm fapte bune în România” este finalist în cadrul concursului de proiecte 12 pentru tine, organizat de postul radio Europa FM. În acest stadiu iniţiativa naţională de împădurire pe bază de voluntariat are nevoie de voturile publicului pentru a ajunge să obţină parteneriatul media cu acest post.

 –

Echipa are de regulă un alt mod de a-şi aborda parteneriatele, însă în acest moment ea depinde de suporteri pentru a-l obţine. Dacă tu consideri că această cauză merită să fie promovată la Europa FM, atunci întră pe link-ul acesta şi… dă un like!

Echipa îţi mulţumeşte pentru acest sprijin şi te asigură că altminteri nu apelează la concursuri cu like-uri. Stilul „Plantăm fapte bune în România” este de a publica poze, precum cea de mai jos.

(print screen cu păduri tăiate, luat din aplicaţia Harta tăierilor de păduri)

 

 

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.