Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

41 de proiecte au intrat în SemiFinala Campionatului de Bine

0

41 de proiecte și 37 de ONG-uri s-au calificat în penultima etapă a Campionatului de Bine și se întrec în atragerea donațiilor. SemiFinala celei de-a treia ediții a Campionatului de Bine se va desfășura până în data de 20 ianuarie 2016. În cadrul competiției au fost făcute până în prezent 1243 donații care însumează 62.820 lei. Donatorii pot alege și susține în continuare unul sau mai multe proiecte dintre cele calificate în SemiFinală.

bursa binelui

Aceasta se desfășoară pe parcursul a cinci săptămâni. Organizațiile neguvernamentale, non-profit, trebuie să atragă în această etapă, pentru fiecare proiect calificat, donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți pentru calificarea în ultima etapă a Campionatului de Bine.

Categoriile de proiecte care au rămas în competiție sunt: Social cu 18 proiecte, Educație cu 11 proiecte, Sănătate cu 10 proiecte, Drepturile omului și Sport cu câte un proiect. 11 proiecte calificate vor fi implementate la nivel național, 15 în București – Ilfov și alte 15 proiecte pe plan local în: Bihor, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Maramureș, Olt, Sălaj, Satu Mare și în Timis.

Ultima etapa, Finala Plină de Bine, va începe pe 21 ianuarie 2016. Fiecare proiect calificat va trebui să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori până pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donații și numărul de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine.

Mai multe detalii despre Campionatul de Bine găsiți pe site-ul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Championship/Projects?StageId=5&editionId=2.

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donații fără comision, dezvoltată de către Banca Comercială Româna, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.


Bursa Binelui
este singura platforma online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

facebook.com/BursaBinelui.ro

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.