Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 noi sesiuni de practică Orange First Step

0

Programul Orange First Step, aflat la a 17-a ediție, vine cu 3 noi stagii de practică de câte o lună pentru studenți și masteranzi, organizate în perioada iunie – septembrie 2017.

Înscrierile sunt deschise pe www.orange.ro/first-step, peste 100 participanți selectați în urma interviurilor urmând a dobândi abilități specifice departamentelor de vânzări, comercial, tehnic sau resurse umane din cadrul Orange România.

Orange First Step_sesiuni vara

Pentru sesiunea din intervalul 15 iunie – 15 iulie 2017, persoanele interesate se pot înscrie până la data de 25 mai, selecția participanților urmând a avea loc până la data de 10 iunie.

Pentru sesiunile din intervalele 15 iulie – 15 august 2017 și 15 august – 15 septembrie 2017, înscrierile se pot face până la data de 15 iunie, interviurile de selecție urmând a avea loc până pe 10 iulie.

În timpul lunii de internship, participanții la program vor participa la ateliere de pregatire dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi cursuri de personal branding. La final, vor primi o adeverință de practică și pot beneficia de recomandări din partea mentorilor. Ca în fiecare an, experiența dobândită pe parcursul programului poate fi folosită la facultate pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învăţământ, precum și ca experienţă de carieră.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.