Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 noi premii pentru Let`s Do It, Romania!

0

Campania “Let` Do It, Romania!” continua sa obtina recunoastere , in cadrul unor evenimente importante din domeniu si nu numai. Saptamana trecuta a fost una bogata in premii pentru “Let`s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania. Nu mai putin de 3 premii au fost acordate proiectului, pentru reusita in premiera in tara noastra: pe 25 septembrie, peste 200 000 de romani au iesit la curatenia generala.

Primul premiu castigat a fost pentru Liana Buzea, initiatorul proiectului, in cadrul galei Infomediu. Premiu oferit se numeste „Omul Verde” si este oferit  unei persoane ce activeazã în sfera protecþiei mediului ºi care a avut în 2010 o activitate intensa. Premiul a fost dedicate tuturor voluntarilor care au participat in “Let`s Do It, Romania!”, fie ca au fost organizatori, parteneri sau voluntari in ziua de curatenie.

Un alt premiu castigat a fost premiul pentru intreaga campanie “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” in cadrul Galei FinMedia, gala care a avut loc pe data de 8 decembrie. Cu ocazia acestui eveniment, au fost acordate premii principalelor companii care se ocupa de prelucrarea si valorificarea deseurilor,  dar si reciclarea DEEE-urilor sau institutiilor care duc o lupta continua pentru imbunatatirea infrastructurii deseurilor si educarii locuitorilor Romaniei.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu este Premiul de popularitate castigat in cadrul “Premiilor pentru un mediu curat” organizate de Asociatia Ecotic, proiectul obtinand cele mai multe voturi  pe site-ul dedicat acestui eveniment. Gala a premiat initiativele curajoase atat din randul ONG-urilor, cat si proiectele liceenilor care cred intr-un viitor verde.

Campania Let`s Do It, Romania! nu este la primul premiu castigat. In luna octombrie aceasta a fost recompensata cu Golden PR Award for Excellence, in cadrul PR Award, cel mai important eveniment local al industriei de relatii publice.
LET’S DO IT!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.