250 de carti de specialitate in limba engleza vor fi expuse si oferite in… Bookuresti si in tara

0

BOOKURESTI, proiect pentru minte, inima si comunitate

250 de carti de specialitate in limba engleza vor fi expuse si oferite in… Bookuresti si in tara.

BOOKURESTI poate fi vazut simplu ca un proiect de atragere de fonduri, dar in esenta e o mica intreprindere la nivelul cultivarii „virtutilor intelectuale si morale” ale omului, capabil astfel de a influenta si schimba lucrurile (in cetate). Proiectul nu e o „placere de moment” a initiatorilor si nu vrea sa ofere asta, ci o doza de fericire (mai mica sau mai mare) beneficiarilor sai si comunitatii.

BOOKURESTI este un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza, a caror sursa principala de provenienta este bookseller-ul american Used is Better. Cartile sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte. Proiectul se va derula live, cartile fiind expuse gradat, cate 4 titluri pe zi.

BOOKURESTI este un proiect al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), lansat pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere si implicare a cetatenilor, alaturi de organizatiile societatii civile, in rezolvarea problemelor comunitatii.

Proiectul este sustinut de Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti (CROS).

BOOKURESTI: www.bookuresti.org
GEAC: geac.ro
CROS: universitateaalternativa.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.