Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1989 nu este despre trecut, ci despre viitor. ColorEscu susține educația centrată pe valori

0

1989…un moment care înseamnă mult pentru generațiile de astăzi și pentru cele care vor urma. Atunci România și-a redobândit nu doar libertatea, ci și valorile și dreptul de a visa la un viitor mai bun. Cel mai frumos mod de a marca momentul 1989 este prin investiția în viitorul țării noastre, în generațiile care se formează acum și care ne vor reprezenta și ne vor defini în continuare.

În acest context, ColorEscu – brand de haine și accesorii românești – a lansat un model de tricou dedicat 1989 și direcționează 10% din vânzările acestuia către o serie de proiecte dedicate educației centrate pe unele dintre cele mai importante valori ale noastre: Libertatea, Curajul, Autenticitatea și Integritatea. Proiectele sunt derulate de Asociația Școala de Valori –   o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi călăuzește pe tineri să învețe să devină creatorii propriei vieți.

Reprezentanții ColorEscu, despre modelul special dedicat acestui proiect: ”Am simțit nevoia să dedicăm momentului 1989 un design special din care nu putea lipsi tricolorul nostru, așa cum a fluturat el în decembrie acum 30 de ani, cu toată speranța pe care a inspirat-o în acel moment istoric. Totodată, am vrut ca acest model să își pună și el amprenta asupra viitorului unor tineri care pot duce valorile României mai departe.

Elena Vasilică, Vicepreședinte Școala de Valori, despre colaborarea cu ColorEscu: ”Mulțumim ColorEscu pentru încredere, susținere și pentru contribuția la experiența educațională a tinerilor pentru care noi existăm.

Proiectul este derulat prin www.colorescu.ro –  site de unde pot fi achiziționate tricourile concepute special pentru această campanie.

Despre ColorEscu

Brand 100% românesc, ColorEscu promovează frumosul și autenticul României, simbolurile și elementele tradiționale. Le îmbină armonios și le restilizează într-un design modern pe care regăsiți în haine și accesorii românești pe www.colorescu.ro

Despre Școala de Valori

Organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare tinerilor și profesorilor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul, paginile de Facebook și LinkedIn dedicate.

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.