Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

180 de proiecte de pe platforma teimplici.ro concurează pentru 50.000 euro

0

Telekom Romania anunţă că în perioada 25 noiembrie – 11 decembrie 2014 este deschisă etapa de votare şi jurizare a proiectelor înscrise pe platforma teimplici.ro. Primele 10 proiecte în ceea ce privește numărul de voturi din partea comunității și a juriului vor beneficia de finanțare de până la 50.000 euro în total.

În concursul Teimplici.ro au fost înscrise 180 de proiecte, în 12 arii votate anterior ca favorite de către comunitate. Cele mai multe proiecte au fost înscrise în aria „Pregătit pentru viaţă” –  40 de proiecte, urmată de „Învaţă să fii voluntar”, cu 37 de proiecte şi „Protejarea copiilor, a vârstnicilor şi a victimelor violenţelor” cu 23 de proiecte.

Între 25 noiembrie și 11 decembrie, oricine dorește poate vota proiectul favorit înscris pe platforma teimplici.ro. Pentru a putea vota, utilizatorii trebuie să se înregistreze și să se autentifice pe platforma teimplici.ro. Fiecare persoană poate vota mai multe proiecte, dar o singură data același proiect. Voturile vor fi contorizate şi vor reprezenta jumătate din nota finală a fiecărui proiect. Astfel, publicul poate contribui la desemnarea celor mai valoroase proiecte destinate comunităţii, în care Telekom Romania va investi fonduri în anul 2015.

Teimplici ro (2)

Juriul va evalua proiectele independent de voturile primite de la public. După centralizarea voturilor publicului şi a notelor juriului, vor fi  desemnate cele 10 proiecte câștigătoare.

Proiectele desemnate câştigătoare şi organizaţiile care le-au depus vor fi anunţate public pe data de 17 decembrie pe site-ul teimplici.ro. Organizaţiile cu proiecte câştigătoare vor primi în total până la 50.000 de euro, sume care vor fi folosite în implementarea proiectelor în beneficiul comunităţilor din România.

Juriul este format din: Cristina Bazavan – blogger, Cristi China Birta – blogger, Lăcrămioara Botezatu – Project Manager Csrmedia.ro, Florin Ghindă – Fondator Romaniapozitiva.ro, Paula Herlo – jurnalist, Mircea Kivu – Sociolog FDSC, Ionuţ Sibian – Director Executiv FDSC şi Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.