Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 studenți din România vor avea parte de aventura vieții la Red Bull Can You Make It? 2020

0

Au început înscrierile la Red Bull Can You Make It? 2020, iar patru echipe din România vor avea șansa să trăiască cea mai tare aventură din studenție. Până pe 17 februarie 2020, cei mai creativi și neînfricați studenți din întreaga lume sunt invitați să se înscrie pentru o provocare unică – să traverseze Europa în 7 zile, folosind doar doze de Red Bull ca monedă de schimb pentru cazare, mâncare, transport sau, de ce nu, călătorii cu vaporul sau zborul cu planorul.

Red Bull Can You Make It? nu este o cursă, ci o călătorie ce necesită spirit de aventură, determinare, creativitate și o doză de ingeniozitate.

Pe 21 aprilie 2020, cele 200 de echipe selectate din aproape 60 de țări din întreaga lume, printre care și România, vor începe călătoria Red Bull Can You Make It? în unul din cele cinci puncte de plecare din Europa: Amsterdam, Barcelona, Budapesta, Copenhaga sau Milano. Echipele vor preda toți banii pe care îi au asupra lor, cardurile de credit și telefoanele personale, și vor primi la schimb doze de Red Bull, având o săptămână la dispoziție pentru a ajunge la Berlin – destinația finală din acest an! Studenții trebuie să își folosească talentul de buni negociatori și șarmul pentru a transforma dozele de Red Bull în orice le este necesar pentru a ajunge, la timp, la marele finiș – de la mâncare sau cazare, la transportul către următoarea locație și până la experiențe legendare.

Echipele selectate trebuie să-și creeze propriul traseu spre Berlin, cu trecere prin cel puțin șase puncte de control situate în diferite orașe din Europa, să finalizeze cât mai multe din provocările primite de-a lungul zilelor și să posteze pe social media fotografii și clipuri cu aventurile lor, pentru a câștiga susținerea și încurajarea celor care îi urmăresc pas cu pas în călătoria lor.

În 2018, 198 de echipe au trăit experiențe și provocări de neuitat la Red Bull Can You Make It? În total, studenții au călătorit 459.399km prin Europa, au trecut prin 21 de țări, au schimbat 20.658 de doze de Red Bull pentru masă, casă, transport și experiențe inedite, și au folosit peste 40 de mijloace de transport pentru a ajunge dintr-un loc în altul, de la trenuri și mașini, la biciclete, plăci de skateboarding și chiar elicoptere! Toate echipele din România au trecut cu succes linia de finiș în Amsterdam, destinația finală de anul trecut. Danube Tribe, reprezentând Universitatea Politehnică din București, a reușit să ocupe un binemeritat loc 10!

Cum puteți lua și voi parte la aventura Red Bull Can You Make It? 2020:

Pasul 1: Formați o echipă de trei studenți.

Pasul 2: Creați un video de cel mult 1 minut în care să prezentați motivele pentru care ar trebui să fiți selectați și încărcați-l pe redbullcanyoumakeit.com, până pe 17 februarie 2020. Creativitatea este cheia! Dacă ești acrobat, matematician sau dacă ai vreun talent ascuns – toate acestea te pot ajuta să fii votat.

Pasul 3: Câștigați sprijinul prietenilor, colegilor, rudelor, vecinilor și strângeți cât mai multe voturi, asta pentru că echipele care primesc cele mai multe voturi, din fiecare țară, vor deveni finaliste! După încheierea perioadei de votare, un juriu dedicat va selecta câștigătorii, echipele finaliste fiind apoi invitate să zboare într-unul dintre cele cinci puncte de start din Europa. De acolo, aventura lor la Red Bull Can You Make It? poate începe.

Red Bull Can You Make It? 2020 este organizat cu ajutorul Ibis budget – partener de ospitalitate.

Despre Red Bull Can You Make It?

Red Bull Can You Make It? provoacă studenții din întreaga lume la aventura vieții lor. Echipele au 7 zile la dispoziție să traverseze Europa, folosind doar doze de Red Bull ca monedă de schimb. Echipele își vor împărtăși experiențele prin intermediul unor clipuri postate zilnic pe canalele de social media, urmărind un punctaj axat pe trei criterii: atingerea punctelor de control, suportul primit de la prietenii din social media și finalizarea provocărilor. Red Bull Can You Make It? nu este cursă, ci o călătorie ce necesită spirit de aventură, o poftă nebună de distracție, dar și strategie, și care se rezumă, în cele din urmă, la o întrebare simplă: Can You Make It?

www.redbullcanyoumakeit.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.