Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 din 7 adolescenti se gandeste la sinucidere:(

0

campanie2_web_cover

Redirectioneaza 2% din impozitul platit statului si ajuta-ne sa ducem fericirea in 10 scoli din Romania.

Am aflat o statistica ingrijoratoare. In Romania, 1 din 7 adolescenti s-a gandit la sinucidere . Pentru a schimba asta, vrem sa continuam si anul viitor Programul National de Educatie pentru Fericire, ajungand cu difuzari de documentare si dezbateri despre fericire in 10 scoli din Romania. Astfel, vrem sa ajutam tinerii sa se raporteze la modelele corecte, sa inteleaga care sunt lucrurile cu adevarat importante si cum pot sa devina mai fericiti.

Cu sustinerea ta, vom putea consilia tinerii din scoli, ajutandu-i sa aiba o adolescenta linistita.

Poti redirectiona 2% din impozitul pe profit (bani pe care oricum ii platesti, iar fara redirectionare, raman la bugetul statului) prin completarea si depunerea formularului 230. Gasesti mai multe informatii pe www.ipf.ro/2-la-suta.

Iti multumim pentru sustinere!

 

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.