Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 Zitec oferă gratuit Regista pentru digitalizarea primăriilor

0

În contextul pandemiei provocate de noul coronavirus, Zitec, una dintre cele mai importante companii de pe piața de IT & digital marketing din România, anunță că va oferi acces gratuit la două module ale aplicației de registratură și managementul documentelor Regista, anunță start-up.ro

Misiunea noastră este să modelăm și să folosim tehnologia pentru a da oamenilor și organizațiilor puterea de a se împlini la cel mai înalt potențial al lor.

Regista este o aplicație SaaS cu ajutorul căreia se pot gestiona numere de ordine din cadrul oficiului de registratură.

Despre Zitec aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.