Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Xerox lansează Toner Optimizer pentru a ajuta companiile să își reducă amprenta de carbon

0

Xerox lansează Toner Optimizer, un nou instrument care ajută companiile din întreaga lume să își reducă impactul asupra mediului înconjurător, fără a compromite viteza sau calitatea proceselor de imprimare.

În timpul tipăririi, pixelii pătrați de pe monitoarele computerelor sunt convertiți în cercuri, care pot fi citite de echipamente, ceea ce crează o suprapunere în acoperirea cu cerneală și toner. Xerox Toner Optimizer poate detecta și elimina pixelii suprapuși, precum și utilizarea inutilă sau excesivă de cerneală și toner, reducând cantitatea de deșeuri și costurile legate de imprimare.

Xerox_registered mark
Noul instrument ajută clienții să:

• Monitorizeze mai bine mediul de imprimare: Instrumentul permite companiilor să aibă o imagine clară asupra infrastructurii lor de imprimare, incluzând dispozitivele USB conectate direct, înregistrarea informațiilor ce țin de consumul de toner și de hârtie, numărul de utilizatori conectați și de pagini imprimate.
• Demonstreze că sunt responsabili şi că au grijă față de mediul înconjurător: Instrumentul identifică și elimină pixelii care se suprapun în timpul imprimării, ajutând companiile să îşi reducă consumul de toner și cantitatea de deșeuri produsă.
• Obțină rezultate optime pentru imprimare: Instrumentul folosește algoritmi avansați pentru a identifica diferitele elemente de pe pagină, cum ar fi text, grafice sau imagini. Astfel, se asigură o imprimare de înaltă calitate pentru o varietate de documente.
• Se integreze în mediile de IT și de management al documentelor existente: Instrumentul beneficiază de tehnici de configurare automată, care permit integrarea perfectă în mediile de imprimare. De asemenea, se pot face ajustări pentru a satisface cerințele specifice grupurilor de utilizatori sau aplicațiilor. Un program pentru desktop, invizibil pentru utilizatori, rulează în permanență pe fundal și asigură un flux de lucru fără întreruperi.
• Ia decizii în funcție de informaţiile existente: Înregistrarea și raportarea informațiilor ajută companiile să își gestioneze mai bine resursele, prin luarea deciziilor în funcție de datele disponibile și identificarea unor oportunități de reducere a costurilor.

Noua soluție face parte din abordarea în trei etape a serviciilor de management al documentelor: evaluare și optimizare, securizare și integrare, automatizare și simplificare. Xerox își sprijină, astfel, clienții în gestionarea proceselor de business și a resursele, într-un mod cât mai eficient.

Despre Xerox

Xerox contribuie la schimbarea modului în care funcționează lumea. Folosindu-ne expertiza în imagistică, procese de business, analiză, automatizare și înțelegerea nevoilor consumatorului, gestionăm fluxul de lucru și oferim un grad mai mare de productivitate, eficiență și personalizare. Ne derulăm activitatea în 180 de țări, iar cei peste 130.000 de angajați Xerox inovează și oferă servicii de business, echipamente de imprimare, software și soluții care produc o diferență reală pentru clienții noștri – și clienții lor. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.