Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Windows 8, disponibil deja pentru organizațiile neguvernamentale românești

0

Lansat de doar câteva zile în întreaga lume, Windows 8 Professional – cel mai nou si inovativ sistem de operare produs de Microsoft – este deja disponibil pentru organizațiile neguvernamentale din România, numai în catalogul TechSoup România, prin programul de donații Microsoft.

Windows 8 păstrează unele funcții din Windows XP și Windows 7, dar renunță la butonul „Start” în favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicațiile, și a unei sincronizări mai ușoare cu servicii bazate pe cloud. Există, de asemenea, numeroase îmbunătățiri în ceea ce privește utilizarea eficientă a memoriei calculatorului, performanța mai bună față de Windows 7, precum și reducerea cerințelor de spațiu pe hard-disk.

Organizațiile neguvernamentale, înregistrate deja în catalogul TechSoup România, care au achiziționat sisteme de operare Windows în ultimul an, pot solicita un upgrade la Windows8 fără niciun cost suplimentar prin opțiunea Software Assurance.

Pe lângă upgrade-uri disponibile în catalogul online TechSoup România, Microsoft propune organizațiilor neguvernamentale românești și versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 prin intermediul programului Microsoft Get Genuine – program prin care orice organizație neguvernamentală care dispune de computere cu sisteme de operare ilegale sau gratuite poate solicita Windows 8.

Mai multe informații despre programul Microsoft Get Genuine puteți regăsi pe pagina TechSoup România: www.techsoup.ro/directory/248

Pentru informații suplimentare și detalii despre procesul de înregistrare și programul de donații, puteți contacta pe: Steliana Moraru, Partner Manager, TechSoup România, support@techsoup.ro, 0767.013.078

 

Despre TechSoup România

În România, TechSoup a investit, cu sprijinul partenerilor săi, peste 5 milioane de dolari în donații către organizații neguvernamentale. TechSoup România creează și instrumente de lucru și suport pentru organizațiile neguvernamentale românești, cum ar fi campanii pentru încurajarea donării a 2% către organizații neguvernamentale (www.map4good.org) sau competiții naționale pentru construirea de soluții online pentru probleme sociale offline:  ReStart Romania, Restart în Educație (www.restartromania.rowww.restartedu.ro)

TechSoup Global este cea mai mare întreprindere socială din domeniul tehnologic din lume. În cei 25 de ani de activitate, TechSoup a donat peste 9.7 milioane de produse software și hardware către 183.000 organizatii din peste 40 de țări din toată lumea. Despre cum aceste donații schimbă viața și activitatea organizațiilor din toată lumea, puteți citi și pe pagina TechSoup: http://techsoupglobal.org/local-impact-map

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.