Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Votează Retezatul între Minunile Lumii!

10

retezatRetezatul are mari şanse să fie anul acesta una din cele 7 minuni naturale ale lumii! Pe lângă alte organizaţii din România, Ministerul Turismului a preluat promovarea acestei iniţiative, astfel că pe site-ul oficial poţi să găseşti informaţii în plus. Dacă vrei să votezi Retezatul atunci accesează linkul acesta. Grăbeşte-te căci mai sunt foarte puţine zile la dispoziţie! În continuare este un fragment din textul oficial de pe site-ul Ministerului Turismului.  „Ai auzit de proiectul Cele Şapte noi Minuni ale Lumii? Înseamnă că ştii că poţi vota pentru Parcul Naţional Retezat. Anul acesta se numără printre finalişti şi această rezervaţie, la secţiunea E (Păduri, Parcuri Naturale, Rezervaţii Naturale). Susţine şi tu Parcul Naţional Retezat în cursa pentru Cele Şapte noi Minuni ale Lumii.”

Şi în ziarul Adevărul putem să citim un amplu articol dedicat acestui concurs.  „Mai sunt doar 20 de zile în care putem vota singurul obiectiv românesc înscris în concursul internaţional „ Cele 7 minuni naturale ale lumii”. Parcul Naţional Retezat are nevoie de voturi pentru a putea să urce două locuri în top, pe poziţia 11, şi să se califice în a treia etapă a competiţiei mondiale “Cele şapte minuni naturale ale lumii”, lansată de Fundaţia New7Wonders.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

10 comentarii

  1. avatar

    Veniti si pe „www.fight4romania.com”. Incercam sa facem ceva si din fericire au inceput sa apara grupuri pe net cu intentia de a misca ceva pentru Romania. Hai sa facem stirile pozitive o prezenta comuna in agenda si dezbaterea publica. Nu este suficient sa publicam stirile pozitive ci trebuie sa le comentam sa le dezbatem, etc. Trebuie sa facem evidenta Romania pozitiva. Va asteptam.

  2. Pingback: Traseu turistic prin Tara Hategului! - RomaniaPozitiva

  3. avatar

    Retezatul este o minune a naturii globului. E monument natural. Parcul National Retezat trebuie sa fie monumenrt UNESCO

  4. avatar

    deci nu am fost pe retezatul dar va pot spune din foto ca este superb si merita sa intre in cele 7 minuni ale lumi si in privinta sitului va pot spune complimente este un site unde ai ce invata si vizita si poti invata foarte multe

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.