Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vești Bune despre România? Protecția datelor tale.

0

Salutări.

Probabil că ai primit pe email deja o mulțime de mesaje despre intrarea în vigoare a noilor reguli europene de protecție a datelor personale – GDPR, potrivit Regulamentului 2016/679.

Primești acest mesaj (pe email) pentru că tu te-ai subscris (abonat) la newsletterul generat de RomâniaPozitivă.ro prin intermediul platformei FeedBurner.com, un instrument Google. Singura informație cerută de instrumentul FeedBurner pentru newsletterul nostru generat automat este adresa de email la care dorești să primești vești de la noi, adresa ta este păstrată în platforma FeedBurner, un instrument Google, aici găsești informații despre politica de confidențialitate și protecția datelor.

Dacă în orice moment dorești să NU MAI PRIMEȘTI vești de Bine despre România de la noi atunci poți să te DEZABONEZI folosind linkul de dezabonare din finalul acestui mesaj sau al oricărui mesaj sau newsletter primit din partea noastră. Aici poți să vezi o imagine de exemplificare cu detalii unde găsești linkul tău personalizat pentru dezabonare în mesajul tău.

Adevărul este că în ultima perioadă sunt suficient de multe vești negative despre România încât uneori ne întrebăm și noi dacă mai merită efortul de a identifica și promova veștile Bune despre România… Dacă totuși mai dorești să citești ce îți trimitem pozitiv despre țara aceasta, atunci îți mulțumim că ne păstrezi în căsuța ta poștală!

Cu Bine,

Echipa RomâniaPozitivă

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.