Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Unde poți vedea documentare pentru toate vârstele?

0

Astra Film Online își extinde programul de experiente cinematografice complexe și veritabile cu noi difuzări de filme premiate și cu un program special pentru cei mici (documentare pentru categoria de vârstă 6+).

După o săptămână plină de filme de nonficțiune de renume, ce au putut fi vizionate pe canalul de Youtube și pe paginile de Facebook, Astra Film Online a încheiat săptămâna cu o cronică prin timpuri a orașului SIBIU.

Realitățile eterogene transpuse în imagini au devenit un mecanism important din timpul petrecut acasă, invitând lumea la un exercițiu de comunicare și empatie.

Filmele din programul Astra Film Online vor putea fi vizionate pe site-ul festivalului- https://www.astrafilm.ro/online și pe paginile noastre de Facebook. Vă vom ține la curent în mod constant cu programul pe site-ul festivalului- www.astrafilm.ro

Astăzi, începând cu ora 18:00, puteți viziona filmul Satul de demult în regia lui Dumitru Budrala, un film în afara tiparelor obișnuite despre viața din satul de odinioară și despre un muzeu extraordinar care, așa cum se spune în ghidurile turistice, „merită un detur”.

Programul filmelor Astra Film Online în perioada 6-10 MAI

MIERCURI, 6 MAI, ora 18:00

Satul de demult/The Old Time Village, Dumitru Budrala/ Romania/ 2012 / 40’

JOI, 7 MAI 2020, începând cu ora 18:00

Coreea de Nord, nimic de invidiat/ North Korea, Absolutely Unenviable/Adelin Petrișor/Romania/2012/19 min.

VINERI, 8 mai, începând cu ora 18:00 

Înapoi în Changa/ Changa Revisited / Peter Biella, Leonard Kamerling/USA/2016/60 min.

SÂMBĂTĂ, 9 mai, începând cu ora 18:00 

Tatăl meu, Imre/ My father, Imre/Andreea Știuliuc/Romania/2018/38 min.

DUMINICĂ, 10 mai, începând cu ora 18:00 

Baloane de curcubeu/Rainbow Bubbles/ Iosif Demian/Romania/1982/86 min.

Astra Film Online mai pregătește și un program special pentru copii difuzând primele 6 episoade din seria Diminețile lumii în perioada 11-13 mai:

LUNI, 11 MAI, începând cu ora 13:00

Cambodgia, Statele Unite ale Americii

MARȚI, 12 MAI, începând cu ora 13:00

Finlanda, India

MIERCURI, 13 MAI, începând cu ora 13:00

Japonia, Maroc

Rămâneți conectați la Astra Film Online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.