Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turul României la start! Restricții de circulație prin județele traversate de pluton

0

După ce aseară a avut loc, pe platoul de lângă Cluj Arena, Cluj-Napoca, prezentarea oficială a echipelor, a venit vreme să ne pregătim pentru startul ediției cu numărul 52 a Turului Ciclist al României!

Anul acesta participă în Mica Buclă 16 echipe din 11 țări, cinci dintre ele fiind echipe naționale – Naționala României, Naționala Estoniei, Naționala Poloniei, Naționala Rusiei, Naționala Slovaciei. Atașat regăsiți câteva poze de la festivitatea de prezentare.

Startul oficial în prima din cele cinci etape ale turului se va da miercuri, 11 septembrie, la ora 10.45 tot de pe platoul Cluj Arena, după ce echipele vor fi trecute în revistă, iar cicliștii vor semna panoul de start. Startul tehnic va fi dat la ieșirea din Cluj înspre Apahida. Prima etapă are 168 de kilometri și trece prin trei județe – Cluj, Mureș și Sibiu, înainte de a ajunge la finiș, în Sighișoara. Mai multe amănunte despre ediția din acest an găsiți aici: https://turulromaniei.com/turul-romaniei-2019-prima-competitie-pe-transbucegi/

Ediția cu numărul 52 a Micii Bucle traversează jumătate de Românie, ajunge pe trasee spectaculoase și trece prin orașe importante precum Cluj-Napoca, Sighișoara, Brașov, Focșani, Buzău, Târgoviște, Ploiești, București. Pentru buna desfășurare a evenimentului, au fost stabilite câteva restricții de circulație. Orarul restricțiilor din primele patru etape sunt deja publicate pe site-ul competiției: https://turulromaniei.com/restrictii-de-circulatie-pentru-turul-romaniei/. Vom reveni zilele următoare cu restricțiile din etapa care se desfășoară duminică la București.

Din programul restricțiilor de circulație pot fi identificate străzile și orele aproximative la care plutonul ajunge în localitățile importante de pe traseu, pentru cei care doresc să salute Turul și să-i aplaude pe cicliști.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.