Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trei medalii Monde Selection pentru calitatea berii Bergenbier: Blondă cu Alcool, Blondă Fără Alcool și ALE

0

Bergenbier, berea care răcorește România, a primit trei medalii pentru calitatea berilor sale în cadrul competiției ”2017 World Quality Selections” organizată de Institutul Internațional de Calitate Monde Selection Bruxelles. Bergenbier Blondă a fost distinsă cu Medalia de Aur, în timp ce Bergenbier Blondă Fără Alcool și Bergenbier ALE au primit Medalii de Argint pentru calitatea produselor.

Recunoașterea internațională pentru calitatea Bergenbier ne onorează și ne bucură faptul că gustul deosebit al berii și prospețimea acesteia au fost apreciate. Datorită procesului special pe care îl folosim, maturat la rece, filtrat la rece și cu CO2 din fermentație naturală, reușim să oferim o bere cu care consumatorii  se pot răcori, asemeni senzației pe care o pot simți din răcoarea muntelui”, declară Gabriela Lupaș-Țicu, Director de Marketing Bergenbier S.A.

În cadrul competiției internaționale au fost evaluate aproximativ 3000 de produse din 89 de țări, de către un juriu format din 70 de specialiști independenți. Evaluarea a urmărit aspecte ce țin de calitatea produsului, ingrediente folosite, gust, prezentare, dar a luat în calcul și informațiile oferite consumatorilor, modul de ambalare și veridicitatea mesajelor folosite în comunicare. Cele trei sortimente Bergenbier au trecut testul experților și au fost printre cele recunoscute pentru calitatea deosebită a produsului.

Institutul de Calitate Monde Selection Bruxelles organizează de peste 55 de ani evaluări de calitate. Competiția World Quality Selections premiază anual cele mai bune produse care îndeplinesc criteriile de calitate impuse de un juriu global.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.