Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Produs românesc evaluat printre cele mai bune platforme de hosting pentru WordPress din lume

0

Review Signal, unul dintre cele mai puternice site-uri de evaluări din industria web hosting-ului a publicat o recenzie în care a comparat performanța produselor de găzduire pentru site-uri WordPress, la categoria servicii Enterprise. Din cele 8 produse testate, unul este dezvoltat de o companie 100% românească, totodată și singurul din Europa care să concureze în această nișă. Numele lui este Presslabs și a fost creat de trei programatori români.

De ce WordPress hosting?

Se estimează că în 2018, nu mai puțin de 19 milioane de site-uri de pe glob sunt dezvoltate folosind tehnologia WordPress; un număr mare dintre acestea este reprezentat de bloguri de știri și publicitate, precum și de site-uri de prezentare. Ambele categorii prezintă nevoi specifice, cum ar fi capacitatea de a servi un număr de câteva mii de pagini în același timp, un nivel ridicat de securitate, precum și posibilitatea de a efectua analize amănunțite asupra performanței site-urilor. Presslabs oferă aceste funcționalități, infrastructura produsului fiind susținută de echipamente distribuite în nu mai puțin de 14 centre de date, plasate pe 4 continente pentru a putea servi până la 2 miliarde de pagini pe lună.

Recenzia anului 2018

Presslabs a intrat în competiția de performanță alături de alți jucători de renume din industrie, fiind singura companie participantă în studiu care operează exclusiv din Europa. Autorii recenziei au simulat diverse situații de utilizare a infrastructurilor pentru a putea observa, comparativ, comportamentul produselor, urmărind diferite metrici precum încărcarea și disponibilitatea serviciului, securitatea și prețul. Deși nu s-a lansat un top al produselor, Presslabs a demonstrat performanță maximă în ceea ce privește timpul de încărcare a paginilor, numărul de erori, timpul de execuție a codului și siguranța platformei.

Citat Kevin Ohashi, autor studiu

„Deși au participat și în alți ani la testele noastre, este pentru prima oară când Presslabs concurează în categoria Enterprise și s-au descurcat fantastic. Disponibilitate 100% și aproape zero erori în testele tehnice. Ba chiar au obținut cel mai mare scor pentru cea mai buna implementare a certificatelor de securitate. Mă bucur să văd că Presslabs a reușit să joace „în liga mare” și să câștige un premiu pentru performanță de top.”, spune Kevin Ohashi, fondator Review Signal.

Citat Mile Roșu, co-fondator Presslabs

„În cei șapte ani de când am pornit Presslabs am avut mereu oameni pregătiți în echipă și împreună am reușit să ne adaptăm la cerințele tehnologice și, cu puțin curaj, să și inovăm. Pe o piață globală de servicii de găzduire și Cloud care va trece de 100 de miliarde de dolari in 2020, într-un ecosistem atât de divers și competitiv, echipa și tehnologia sunt componentele esențiale pe care ne concentrăm pentru a putea juca un rol alături de companiile de top, majoritar nord-americane.”

Despre Presslabs

Presslabs este o companie românească, fondată în anul 2011 de către Petre Dobrescu, Mile Roșu și Călin Don. În prezent, echipa numără 12 membri, specialiști în dezvoltare și infrastructură software, operațiuni, suport IT, design și vânzări. Produsul Presslabs este o platformă inteligentă de găzduire pentru site-uri WordPress. Pentru mai multe detalii, vizitați https://www.presslabs.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.