Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telefonul Medicului oferă în mod gratuit și confidențial suport psihologic, practic și juridic tuturor cadrelor medicale

0

Telefonul Medicului

În ultimele săptămâni, echipa Magic s-a mobilizat și a venit în sprijinul spitalelor și personalului medical din linia I. Am cumpărat măști FFP2, echipamente de protecție și echipamente medicale. Dincolo de spitale, dincolo de echipamente, cei de care va depinde succesul nostru, sunt cadrele medicale.

Pentru a le ușura povara pe care o au de purtat, pentru ei lansăm astăzi 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 (𝐰𝐰𝐰.𝐭𝐞𝐥𝐦𝐞𝐝.𝐫𝐨), alături de partenerii de la Alianta Medicilor – oficial, FASMR – Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT, Leaders for Justice și Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș.

Telefonul Medicului oferă în mod gratuit și confidențial tuturor cadrelor medicale care ni se vor adresa:

· 𝐒𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜, alături de 12 psihologi și în parteneriat cu Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei
· 𝐒𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜 în chestiuni precum identificarea de locuințe temporare, transport către / de la spital, cumpărături personale sau căutarea de medicamente sau materiale care lipsesc din spital, prin partenerii noștri și prin comunitatea de voluntari ai Asociației Magic
· 𝐒𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜, oferit de membrii din comunitatea Lideri pentru Justiție, din Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș și de voluntari ai Asociației Magic.

021 555 2286 (021 555 ACUM) – număr cu tarif normal
www.telmed.ro

https://www.facebook.com/telefonulmedicului

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.