Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Symantec susține organizațiile non-profit din România prin soluțiile sale de securitate

0

Symantec devine un susținător activ, prin furnizarea de soluții IT, al TechSoup România, o organizație neguvernamentală a cărei misiune este aceea de a contribui la dezvoltarea capacităţii sectorului non-profit din România prin facilitarea accesului la tehnologie. Astfel, începând de astăzi, Symantec donează ONG-urilor din România o serie de soluţii software de securitate, care le protejează reţelele IT şi informaţiile și care pot îmbunătăţi și performanţele infrastructurii IT deţinute. În acest fel, ONG-urile îşi pot gestiona mai bine activităţile şi, totodată, pot avea mai multe resurse financiare disponibile pentru a-şi urmări obiectivele.

Visual_Symantec

“Sunt încântat să anunţ că Symantec se alătură activităţii TechSoup de dezvoltare a unor comunităţi sustenabile, care utilizează tehnologia pentru a elabora soluţii inovatoare cu impact social, prin furnizarea accesului ONG-urilor din România la instrumente de ultimă generație pentru protejarea şi gestionarea informaţiilor, contribuind astfel la dezvoltarea activității acestora”, a declarat Vasile Aniculăesei, Country Manager pentru România şi Bulgaria în cadrul MiTech Systems, reprezentant oficial pentru produsele şi serviciiile Symantec.

Prin acest program dezvoltat de TechSoup România și Symantec, organizaţiile sunt eligibile să primească donaţii sub formă de soluţii IT dacă activează în domeniul îngrijirii şi protecţiei sociale, protecției copiilor şi tinerilor, culturii, protecţiei mediului, educaţiei, sănătăţii sau sportului. Prin intermediul www.techsoup.ro, Symantec oferă gama de soluții enterprise pentru mediul de afaceri.

Astfel, Symantec oferă organizațiilor neguvernamentale acces la Symantec Backup Exec 2014, Symantec Endpoint Protection, Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013, Symantec Protection Suite Small Business Edition, Symantec System Recovery 2013 şi Symantec Mail Security 7.5 pentru Microsoft Exchange.

“Suntem bucuroşi că Symantec s-a alăturat altor donatori care sprijină societatea civilă din România şi contribuie în mod direct la misiunea acesteia de a pune bazele unor programe de schimbare socială eficiente şi eficace. Contribuţia organizațiilor neguvernamentale din România la generarea schimbării sociale este de necontestat, iar sprijinul primit din partea donatorilor contribuie la creșterea capacității acestora de a-și îndeplini obiectivele”, a adăugat Radu Moțoc, Director Executiv al TechSoup România.

Fiecare organizaţie poate primi până la două produse din gama enterprise şi până la 100 de licenţe pentru fiecare program de-a lungul anului fiscal curent al Symantec (29 martie 2014 – 3 aprilie 2015). Excepţie face soluția Backup Exec din cadrul gamei Enterprise, pentru care o organizaţie poate solicita o singură licenţă.

Despre TechSoup România

TechSoup România oferă sprijin şi încurajează toate organzaţiile neguvernamentale de pe plan local să folosească tehnologia pentru a face din România un loc mai bun. Din 2009 până în prezent, împreună cu partenerii donatori, asociația a ajutat peste 1.000 de organizaţii non-profit din România să economisească 2,2 milioane de dolari, oferindu-le posibilitatea de a accesa soluții tehnologice sub formă de donații. Pentru a afla informaţii suplimentare despre înregistrarea în comunitatea de ONG-uri a TechSoup România, accesaţi www.techsoup.ro.

Despre Symantec

Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) este expert în protecția informațiilor. Compania ajută oameni, afaceri, guverne să dezvăluie și potențeze oportunitățile oferite de tehnologie, pretutindeni pe mapamond. Fondată în aprilie 1982, compania Symantec este inclusă în topul companiilor Fortune 500 și oferă una dintre cele mai vaste rețele de inteligență a datelor și soluții performante de securitate, backup și disponibilitate a datelor stocate în vederea accesării și partajării acestora. Compania numără peste 21.500 de angajați în peste 50 de țări. 90% dintre companiile din Topul Fortune 500 fac parte din portofoliul de clienți Symantec. În anul fiscal 2013, Symantec a înregistrat venituri de 6,9 miliarde dolari. Pentru a afla mai multe despre companie, accesați: www.symantec.com, sau conectați-vă la actualizările Symantec urmărind link-ul:go.symantec.com/socialmedia.

Despre MiTech Systems

Mitech Systems Romania este membră a Midis Group. Midis Group are o experienţă de 45 de ani în industrie, având misiunea de a fi un partener de încredere care furnizează mărci şi soluţii informatice de talie mondială pe pieţele emergente și care acordă o atenţie deosebită satisfacţiei clienţilor. Grupul răspunde nevoilor companiilor pentru echipamente comerciale de birou, sisteme informatice și de telecomunicații (IT&C) și soluții softare. Midis Group este prezent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa și cuprinde peste 150 de companii cu mai mult de 4.500 de angajaţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.