Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

START-UP GLOBAL: UrbanizeHub, Let’s shape the future of cities together

0

Suntem conectați prin cunoștințele noastre, prin pasiunea noastră pentru sustenabilitate, și prin dorința de a construi un viitor mai bun.

UrbanizeHub (UHub) este un start-up global on-line, un agregator de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă. Scopul nostru este acela de a crea o comunitate globală de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii (designeri, arhitecți, oameni de știință, experți), interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor. Platforma este în limba engleză, are contributori de pe toate continentele şi face parte din mai multe reţele globale: Erasmus Mundus Association, Assembly of European Regions, Hive Global Leaders Program.  De altfel, ceea ce îi uneşte pe toţi membrii acestei platforme este un crez comun că împreună, oamenii implicaţi pot modela designul oraşelor.

uh_v5_fb_timeline_v2

Platforma noastră este pentru cei ce visează, gândesc și vor să aibă rezultate, și pentru toți cei care cred că pot trăi într-o lume mai bună. Este pentru oameni inteligenți care sunt interesați de soluții inovatoare și care cred într-un viitor al dezvoltării urbane sustenabile și al tehnologiei.

UrbanizeHub s-a format datorită pasiunii oamenilor pentru subiectele abordate şi datorită nevoii de soluţii, idei şi proiecte sustenabile de dezvoltare urbană. Platforma este structurată pe mai multe domenii ce ţin de acest subiect: Regenerare Urbană, Oraşele Viitorului, Managementul deşeurilor, Energie Regenerabilă, Proiecte şi Oraşe.  O categorie aparte este cea legată de Ideile şi Opiniile celor care fac parte din această comunitate. Lideri globali şi oameni cu viziune vorbesc despre evoluţia oraşelor şi ce ar trebui făcut pentru ca oraşele să fie cât mai prietenoase şi să le ofere locuitorilor o calitate a vieții cât mai bună.

Pe termen mediu, UHub îşi propune să devină unul dintre liderii de comunicare globali în domeniul dezvoltării oraşelor, urmând exemplele Citylab sau Guardian Cities, două publicaţii respectate pentru cei pasionaţi de oraşe. Pe termen lung se urmăreşte crearea unei comunităţi globale, un Hub prin care să se desfăşoare diferite acţiuni şi evenimente în diferite oraşe de pe glob, dar şi în mediul online.

Proiectul a fost promovat deja în California – Silicon Valley, la Bruxelles la nivelul Comisiei Europene, dar şi în alte oraşe de pe mapamond, pornind din Asia de Sud Est şi până în America de Sud. Datorită reţelelor din care face parte, datorită echipei cosmopolite, datorită experţilor, şi nu în ultimul rând datorită felului în care se va livra informaţia,  UHub va deveni un start-up global de succes. UHub este o platformă unică datorită complexităţii subiectelor abordate şi datorită felului multimedia de a reda toate aceste informaţii. Ideea de Hub şi de comunitate globală este construită prin faptul că platforma este deschisă tuturor persoanelor de pe glob pasionate de aceste subiecte, care pot deveni membri logându-se de pe Facebook şi participând la conţinutul acestei platforme.

uh_v5_id

Miercuri (26 octombrie 2016) va avea loc lansarea oficială, eveniment care va fi promovat în mai multe orașe de pe glob şi de către organizații partenere care susțin această platformă.

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/UrbanizeHub/ sau Twitter: https://twitter.com/UrbanizeHub sau puteți accesa platforma www.urbanizehub.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.