Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Soluțiile digitale de sănătate mintală, I’m Fine

0

S-a lansat oficial I’m Fine.

Soluțiile digitale de sănătate mintală I’m Fine 👉 https://im-fine.app/ro 👈

I’m Fine este un sistem digital complet care îmbunătățește rezultatele obținute prin psihoterapie și îți oferă instrumentele necesare pentru o înțelegere mai bună a propriilor emoții. 👇

Aplicația I’m Fine este complet gratuită și te asistă în lupta cu anxietatea, depresia și în îmbunătățirea stării mintale și este conectată cu o platformă web cu 130 de psihoterapeuți din 30 de orașe unde poți găsi un psiholog potrivit.

Ce este I’m Fine

I’m Fine este compus dintr-o aplicație mobilă pentru persoanele care au nevoie de suport psihologic contectată cu o platformă web pentru psihoterapeuții care îi pot ajuta. Aplicația mobilă permite utilizatorilor să înțeleagă mai multe desore emoțiile lor, oferă recomandări personalizate și îi conectează cu cei mai potriviți psihoterapeuți, când sunt gata să facă acest pas. Aplicația și conținutul ei sunt gratuite. Specialiștii pot urmări progresul clienților lor, le pot da sarcini de lucru și se pot promova pentru a putea fi găsiți de potențiali noi clienți.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.