Satul mestesugurilor premiat la Bruxelles!

0

Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu mare bucurie că proiectul Satul meșteșugurilor din Comana, derulat de Asociația Moara de hârtie, a fost premiat joi, 24 octombrie 2019, la Bruxelles, la Gala „Rural Business Innovation Awards”.

După o selecție a experților din proiectul Rubizmo, finanţat de Uniunea Europeană, și după voturile celor care apreciază inițiativa noastră, Satul meșteșugurilor a fost ales drept cel mai inovativ proiect din mediul rural din Europa, la categoria „Ecosystem Services”.

Pe parcursul anului trecut, experți din 11 țări au documentat peste o sută de proiecte din Europa și au selectat pentru Gala „Rural Business Innovation Awards” doar 18 inițiative, corespunzătoare a trei secțiuni, printre care și proiectul nostru.

Vă mulțumim mult pentru sprijinul de până acum și vă invităm să fiți alături de noi în continuare!

Proiectul Satul meșteșugurilor a fost susținut între aprilie 2014 și aprilie 2016 de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.