Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Săptămâna Diplomaţiei Europene 2017: focus clima

0

Proiecţii de film

Cu prilejul Săptămânii Diplomaţiei Europene 2017: focus clima, Ambasadele Franţei, Spaniei, Suediei şi Germaniei organizează, alături de Institutul Cultural Român şi de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, o serie de proiecţii de film.

Marţi, 28.11., la ora 20.00, evenimentul dedicat schimbărilor climatice va fi inaugurat la Institutul francez cu filmul The Age of Consequences (Jared P. Scott, 2017), în prezenţa ministrului român al mediului, doamna Graţiela Gavrilescu, precum şi a ambasadoarei Franţei, doamna Michèle Ramis şi a ambasadorului Germaniei, domnul Cord Meier-Klodt.

Scopul comun al Săptămânii Diplomaţiei Europene cu focus pe schimbările climatice este să scoată în evidenţă semnificaţia acestora, precum şi gravele consecinţe ale schimbărilor climatice şi să impulsioneze dezbaterile pe acest subiect în societatea românească. În lupta comună împotriva schimbărilor climatice, Europa doreşte să fie un model la nivel global şi să prezinte modalităţi de contracarare a schimbărilor climatice. În negocierile internaţionale privind schimbările climatice, Europa se implică pentru acest deziderat. Filmele prezentate vor exemplifica posibile domenii de acţiune.

Aici puteţi viziona programul proiecţiilor: https://www.facebook.com/events/1611162948906480

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.