SABOTAGE și Launmomentdat, invitați la Drugstore Belgrad

0

Doi organizatori de evenimente din România, SABOTAGE și Launmomentdat, vor găzdui sâmbătă, 29 februarie un showcase la celebrul club Drugstore, din Belgrad. SABOTAGE și Launmomentdat sunt inițiatorii unor petreceri de nișă din Timișoara, fiind activi pe scena muzicii electronice de mai bine de 7 ani.

Scena SABOTAGE va oferi o selecție de muzică techno, iar la pupitru vor urca doi artiști români Alur Duvaal și Mi-tzu din Timișoara, care vor fi acompaniați de duo-ul sârbesc brÅk.

Scena a doua, numită și Launmomentdat, va fi reprezentată de producătorul român Romansoff din București. Alături de el, vor fi prezenți și artiștii Mkdsl, Чорбика / Chorbika și Bagheera din Belgrad.

Romansoff este DJ, producător, manager a propriei case de discuri Raw Tools și colecționar înrăit de viniluri. De mai bine de 10 ani, activează în scena underground a Bucureștiului, fiind influențat de pertrecerile aniilor 2000.

Alur Duvaal, DJ și producător din Timișoara, rezident atât pentru Launmomentdat, cât și pentru Sabotage, încearcă să se aprofundeze în latura melancolică a muzicii techno. Seturile lui sunt o combinație de ritmuri întunecate, obscure și hipnotice, modelate elegant pentru a incita publicul la dans.

Mi-tzu este activ pe scena muzicii timișorene încă din 2012, fiind membru al familiei Freenetik Kru. Muzician, basist și DJ, el deseori trece prin diferitre stări și genuri, în jurul diverselor locații sau festivaluri. Seturile lui sunt pline de groove, soul și energie.

La ora actuală, Drugstore este cel mai notoriu club din Europa de Est, fiind localizat în halele unui fost abator din capitala Serbiei. Un pionier important pentru scena underground DIY din Serbia, care promoavează alături de muzică și arta multidisciplinară.


Pentu mai multe detalii consultați pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/212159186493764/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.