Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat „Enciclopedia muzicii electronice româneşti”!

2

 Coperta 1 (Catalin Mihut)

S-a lansat: „Enciclopedia muzicii electronice româneşti”, de S. Moldovan, prima carte care descrie istoria genului din România !

Cartea este disponibilă în format PDF, online, iar preţul este unul simbolic, de 1 USD, sumă pe care o voi folosi ulterior pentru imprimarea şi publicarea ei în format clasic. Mulţumesc pentru sprijin artiştilor !
Covers by Cătălin Mihuţ – www.catalinmihut.ro & Iulia-Cristina Handrabur – www.cristinahandrabur.blogspot.com
Powered by ElectroBlog Ro – www.electroblogro.com>>>

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

 1. avatar

  Multumesc in numele echipei ElectroBlog Ro pentru sprijinul in promovarea enciclopediei si va invit sa sustineti „Proiectul de normalitate pentru muzica electronica romaneasca”! Acesta isi propune, pe langa tiparirea cartii „Enciclopedia muzicii electronice romanesti”, realizarea unei compilatii muzicale si a unui documentar despre istoria fenomenului electro in Romania. Va multumim!

  https://www.facebook.com/proiectuldenormalitate?ref=tn_tnmn

 2. avatar
  Bogdan Petrescu on

  Am sa pun autorului patru intrebari care-l vor ajuta sa realizeze ca nu este persoana potrivita sa faca asta. Daca la macar trei dintre intrebari raspunsul este satisfacator atunci este bine, mi-e teama ca in cazul tau la nici o intrebare raspunsul nu este unul care sa-ti permita sa faci asemenea carte:
  1. Ai mai scris vreo carte?
  2. Ai compus tu ceva notabil in domeniu?
  3. Ce varsta ai, esti trecut de 40?
  4. Care este nivelul tau de cultura muzicala si de cat timp?
  Folosindu-te de nume mari ca sa te promovezi tu nu este calea sa scrii o asemenea carte care sa mai si fie de succes.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.